be-st Creative Commons License 2002.02.25 0 0 1533
Üdv!
Váratlanul simán nyertünk szombaton. Nem voltunk pedig különösebben jók. A MAFC már feladta volna a meccs előtt, hogy 8-ba kerül? Mindenesetre nem tudom, ez a csapat hogyan tudott győzelmeket elérni. Szóval sima győzelem, érdekes felhangokkal.
A következőt magyarázza meg valaki: az Albacomp igazolt két formán kívüli, edzés- és játékhiánnyal küszködő játékost, Shannont és Trunicsot. Adva van egy meccs, ahol simán, sokkal vezetünk, láthatólag az égvilágon semmi nem fenyegeti a vezetésünket. A játékhiánnyal küzdő játékosok hibáznak kettőt-hármat, és az edző (szokása szerint) azonnal lecseréli őket. Sokáig vissza se jönnek. Szakmailag én nem értek a dolgokhoz, csak mint mezei szurkoló, de egy totál sima meccsen nem kéne agyonjátszatni azt, akit játékba kell hozni? Egyébként nem mondom, hogy Sterbenz rossz edző, mert a Szolnokot szerintem azzal tudtuk megverni, hogy Bádert a meccs végére tartogatta, mire a szolnoki centerek (majdnem) kipontozódtak, de ez akkor is fura húzás.
Shannon túlzott istenítését én sem helyeslem, de ha Williamsnél indok lehet a lelke, akkor nála is. Őt ezzel lehet segíteni, és még a farkasi időkben mesélték, hogy Farkasnak is többször kellett vele lelkizni, mert olyan. Ezen Williams nem sértődhet meg. Eddig mindig pártoltam, mert inkább ő oldjon meg helyzeteket, mint hogy olyannak passzoljon, aki kiejti a labdát, vagy hétből jó, ha egy triplát dob be, de azon megsértődni, hogy egy hajdani szuperkedvenc újra jól játszik, nem kéne. Mindenesetre kár, hogy ilyenekkel kell foglalkozni a csapat kapcsán, remélem nem sokáig, és azért nem, mert végre összáll a csapat. Mert ha végre összeáll...

Szolnokon óriási lehetett a meccs, szép volt, Paks! A szolnoki vezetők helyében tennék valamit a csapat szurkolóinak viselkedése miatt. Az elég valószínűtlen, hogy mindneki rosszul ítéli meg a viselkedésüket, és ők csinálják jól. Végülis valahol a város hírnevéről is szó van. Remélem elég óvatosan fogalmaztam, és nem váltom ki szolnokiak szitoközönét.

Valaki ki tudja számolni, hogy mi van ott a 7-11. helyen? Nem semmi meccsek lesznek a nyolcba jutásért szerdán!

Már most megjósolom, hogy Szombathelyen negatív nézőcsúcs fog születni szerdán. :-) (És remélem, fehérvári győzelem!)

Üdv
Pistike