BahnScorper
2002.02.25
|
|
0 0
1266
|
Hoy!
Szombaton elmentem a Hammerba, és az Iced Earth koncert árából megvettem ezt a Maiden tribute-ot. Az elején ugyan egy kicsit vakaróztam, de most már nagyon bejön. Mindenki belevitte a saját jellegzetes soundját, ami néhol nagyon is jó.
Szvsz a legjobb - és a legszebb is - az Opeth és a Tierra Santa produkciója (hiába no, lassú részek... :-))))).
Ami még nagyon ott van az a Rage (egy gitárral is hozzák a normát!!!), a Steel Prophet (nem véletlenül hasonlítják őket soxor a Maidenhez - talán ők voltak a Scorps tribute-on is szereplők közül akik itt jobbak, de ott is nagyon jól nyomják) és a Grave Digger (jó kis 80as évek feeling).
A black/death metálos feldolgozások annyira nem jók itt - kivéve a Burden Of Grief a Prowler-ral, annak jót tett -, a Children Of Bodom és a Disbelief a Scorps tribute-on nagyon jó volt (pláne a Bodom), de itt elég snasszul hangzanak, kár az Aces High-ért, ahogy a COB elhörögte.
A Therionról annyit, hogy ez a másik Therion, nem a szimfonikus, de még így se rossz, habár vehették volna itt is szimfonikusabbra a figurát (a Scorps-on övéké a legjobb szám, de az Accept-féle Seawinds is jól szólt tőlük a Pecsában).
A legvegyesebb érzelmekkel a COF-ot fogadtam, zeneileg a legkirályabb a dolog, de a Cartoon Network-ba illő éneken csak röhögni tudtam. A végén meg a Darkane produkciója elég jó, az egy dolog, hogy olyan az ének, mintha Lukács Lacit hívták volna meg erre a posztra... :-)))))
Summa summárum, jó ez a tribute, csak az a kár vele, hogy a Somewhere In Time az utolsó azok közül, melyekről játszanak... |
|