Mantona Creative Commons License 2002.02.24 0 0 505
a vasam:-)))))))) az a Mantona névre hallgat...egyedi név mint ahogy a kocsika is egyedi...
Manta B CC Ascona elejével...nos mielőtt tátod a szád...meg kell emlitsem hogy az átalakitás lényegesebb része nem az én érdemem hanem már igy vettem igaz már egyre több minden lesz rajta amit én találtam ki...de pl. az Ascona front az előző tulaj érdeme... ez azért fontos kihangsulyozni mert nem akarok más munkájára én büszke lenni bár tény..büszke vagyok a Mantonára.

ha látni szeretnéd akkor a www.gsi.hu cimen a mantaclub oldalánál...a club rövid története alatt vannak képek is és a következő képeken találod a kocsit: a képek nagyon picik...szóval: első kép...valaki ül a tetején ketten mellette ekkor még szürke, most lila..egy sárga Manta hátulja belóg a kép jobb oldalába.
második kép: oldalról, előről már lilán látod... fekete Manta hátulját ábrázolja a meleltte levő kép...és felette egy szines manta van összesen 4 kép van egy sorban..a jobb oldali legszélső egy piros autó torta a bal oldali legszélső a kocsikám...
harmadik kép róla sréhen lent szemben Mantona egy ugráló felfujható mizéria előtt párkol...szemből a kép.