sziasztok:)
Bármi is szerveződik, én veletek tartanék:) Sőt, nagyon lelkes is vagyok.
Már pár éve izlelgetem a Baraka útját, és nagyon szivesen elmennék rá. Egyetlen dolog tartott eddig vissza, pont az 50 km-s út kapcsán: a versenysport kicsit megcincálta az izületeimet, és előfordul, hogy a bokám nem viselkedik rendesen. Vajon mi történik, ha az 50 km-s túra 26. km-énél egy kövön megbicsaklik a bokám, és nem tudok még 50 km-t hátizsákkal legyalogolni? Ottmaradok?:))
Egyébéknt engem is hajt az érdeklődés a skandináv országok felé, már voltam többször Norvégiában, Svédországban, egészen északon is (Nordkapp), kempingben, sátrazva, túrázgatva. Irtó kinácsi vagyok az izlandi felföldre, az északatlanti hátságra, és egyáltalán az összes geológiai jelenségre (szakmai ártalom:)))
Mivel a norvég nyelvben már jutottam velemeddig, és ez nagyon hasonló az izlandihoz, érzek magamban lelkesedést a nyelv tanulgatásához is..:)
Még ismerőst is tudok Izlandon, aki biztosan segitene nekünk, ha megkeressük:)
Útikönyvből és élménybeszámolóból is van itt bőven:) Én egy srácnak az elérhetőségét tudom, aki biciklivel vágott keresztül izlandon, és fantasztikus képeket is csinált... Megbabonázó...:)
Szóval menjünk...:)))