Fallosz Feri Creative Commons License 2002.02.23 0 0 356
Hát srácok... megnéztem ezt a honlapot. Botrányosnak tartom, hogy a magyar zenei életben abszolút nincs kultúrája a website-oknak, és a MC lapja még a jobbakat képviseli, de ettől függetlenül van rajta egy pár idegesítő hiba.
Tele van helyesírási hibával, a pompás flashek mellé nagyon hülyén lettek betéve a html-ek (ez a "túrné" szekció katasztrofális, nagyon zavaró az egységes oldal mellett ez a gányolt szavazógép, arról nem is beszélve, hogy felesleges), a letöltés abszolúte nem könnyen kezelhető, letöltésvezérlőt csak nehezen tudtam használni, mert jobbgomb-clickre a flash "zoom-in" ja jött elő - nem is tudom, hogy egy ilyet miért kell mindenáron flashesen megoldani, miért nem lehet egy sima html popup - a képeknek sem kéne egy új exploler ablakot nyitnia, hanem simán lehetne ott is könnyen kezelhető popup ablak... hadd ne folytassam. És még nem is beszéltem a képernyő egyharmadát elfoglaló reklámcsíkról. Ha valaki annyira igényes, hogy levédi a domainnevet, akkor annak már illene egy hostingolást is megfinanszíroznia, nem?