http Creative Commons License 2002.02.22 0 0 101
Kedves Abszolut Nulla!
Ma néztem a hozzászólásaidat. Megítélésem szerint a szatírának renkívül magas színvonalát hozza. (a zsidó-bolsi-liberók 40 éves pusztításának kiheveréséhez még újabb negyven év kell, amig minden magyarnak saját, külön nemzeti zászlója lesz stb., stb., stb.) Ezt úgy hívják, hogy szatíra. A polfórumban és másutt is SZVSZ ezt egész egyszerűen nem értik. Olvastam már rólad, hogy te idegbeteg vagy, őrült, olyant is, hogy mennyi lehet még hátra a diliházig, (nem is feltétlenül furkó nickektől) és sorolhatnám.

Egy bizonyos színvonal fölött és egy bizonyos színvonal alatt könnyen billegnek az emberek. A monotónok, a katatónok nem billegnek, gondolom megfigyelted: szívósan róják a dögunalmas hozzászólásaikat oszt kész. Nem lehet hibáztatni őket, lefáradtak, agyonhajszoltak stb.

Gondolj bele, Magyaroszágon szatíra nincs, a humor überextrája pedig a Heti Hetes, ami engem még mosolyra se tud deríteni. Aztán állandóan perlik őket. Persze, a vicc nemigen tűri a Ptk-t (pedig azt a műsort elég tisztességesen szerkesztik, vágják stb.) A szatíra még kevésbé. Úgyhogy egyáltalán nem csodálkozom azon, hogy téged ütnek-vágnak.

Egyúttal az is nyilvánvaló, hogy a humor és a szatíra olyan műfaj, ahol könnyen becsúszhatnak olyan beszólások, amiket mondjuk az irkafüzetéből maga is törölne az ember (különösen így van ez a politikai szatíra esetében.) Ezt itt, az Indexen műszaki okokból nem teheted meg.

Mármost mi a megoldás?

Előzmény: Abszolút Hulla (95)