Mantona
2002.02.21
|
|
0 0
392
|
Hello!
egész eddig rohangáltam a Mantonával....el is fáradtam:-)
scak olvasom itt a mérhetetlen motortunningot...és próbálom ksilabizálni az egészet..de már majdnem emgvan:-)))nem vagyok egy nagy autóazerelő mester:-)de amint látom eléggé vágjátok Ti a dolgot!:-) érdekes engem inkább az optikai tunning dob fel...bár jó érzés repülőgépet játszani a Mantonával is:-)
kipufogós eredménye:új rendszer.a mostani kicsit elöregedett sajna. de a következő is nagyon szépen fog szólni, scak 2 dobbal lesz majd megláthuk...a leömlő végénél..az aljánál lesz levágva a mostani rendszer nagyobb része. kiváncsi vagyok milyen lesz a hangzás....állitólag nagyon mély és öblös lesz amit találtunk rá. a srác saját fejlesztése, nem lehet rossz:-))))
irba!
azért majd szólj ha kell segiteni az ülés scavarjait rögziteni..mert ha igy haladunk végén még egy piroslámpánál belenyomódsz az ülésbe és hátraesel:-)))
ha valaki tud olyan fém/króm dugót amit bele lehet tenni a zár helyére az szóljon! hol lehet ilyet venni? állitólag belülről kell rögziteni egy csavarral...most nincs benen záram mert fel akarták nyomni és kiszedték a zár egy részét...már nem tezsek oda zárat igy szebb lesz... |
|