Eye am the I
Na és ennek akkor mi az értelme? Mi értelme van olyasvalamiben hinni, amin úgysem tudok ÉN változtatni, mivelhogy felettem áll?
Mittomén, csak annyiban áll feletted, amennyiben azt mondod magadról, hogy "egy vagyok a sok közül".
Úgy értem, egy konkrét szakállas faszit le lehet gyozni, de egy allah névre keresztelt szoftvert, vagy mittoménmit, szellemet...?
Miért, le kell győzni? Ez kb olyan, mintha a könyved szereplői föllázadnának ellened.
nene...nézd meg az elso beszólásodat...a muvészet ugyanolyan biológiailag meghatározott folyamat mint a vizelés...ki kell jönnie az egyénbol, mert ha nem, akkor az illeto megorül, beteg lesz a teste, az agya.Értem ezt az igazi muvészekre, akik nem passzióból és kézügyességük folytán festegetnek várromokat és naplementéket.
Ehe, majdnem. De nem biológiai dolog, és nem feltétlen kell kijönnie sem, mert az igazi műalkotás a művész agyában jön létre, amit materiálisan létrehoz, az csak satnya másolat. És sokkal inkább nevezhető passziónak, mint munkának vagy kényszerű salakürítésnek(bár az a szó, hogy salak, tökéletesen illik néhány "modern művész" alkotásaira, hehe:).
Kézügyesség nélkül pedig a legkreatívabb ember se' lesz kiváló festő, akármit is mondasz, mert ahhoz mindkettő képesség szükséges. Ja, persze ma má' nem. De ki a lófaszt érdekel, én ezentúl sem fogom festészetnek tartani a rendkívül kreatívan elnevezett, de véletlenszerűen összevissza szart képet, a "harmonikus négyzeteket" meg a stb-t.
A muvészet annyival felsobbrendubb a szarásnál, hogy szelektív betegség, és áldozatai erosebb értelemmel vannak megátkozva.
Na most ez sem teljesen igaz, de a lényeg hogy felsőbbrendű, tehát ha jól értem végül is egyetértesz ehe:)
Én meg azér nem leszek öngyilkos, mert akkor fejet hajtanék a természetnek.Amióta sz eszemet tudom, meg akartam halni.De nem.Továbbra is kínozom magam.Kurva anyját.
Nem t'om, én úgy semlegesen állok hozzá mostanában: igazából nincs miért élnem, de az életet sem utálom. Bár az is lehet, hogy csak félek meghalni.
Egyébként félrebeszélsz megin': a természet pont akkor győz, ha kínozhat, leginkább akkor, ha még kínok közt is inkább az életért rimánkodsz, hehe:)
Unalomból élni = azért csinálok bármit is, hogy ne unatkozzak.Ezt értettem alatta
Na jó, akkor ezt felejtsük inkább el. Mijaz, hogy unalomból élni? Unalomból meghalni lehet max. Úgyérted unalomból cselekedni?
Tehát azokból lesznek a fanatikusok(mint pld én), akik nehezen unják meg a dolgokat. Ahelyett, hogy megunnák a játékot amit elkezdtek, egyre jobban belelovallják magukat, és a végén élethalálharccá változtatják.
A lényeg az, hogy a modern kor fegyvereivel, a kamerával feszítik keresztre.Ez az, amit kevesen értenek meg belole.Ha onnan indulsz ki, hogy a manson szövegeiben fegyver =kamera és fordítva, megdöbbento dolgokat lehet kihozni belole.Oké, a rossz embernek mondom ezeket :))
Ja. Legközelebb sorokkal is illusztráld(bár úgyse' fogom érteni, hehe) Ezt a modern sztár nagy halála témát egyébként marhára nem tudom átérezni, de azt gyanítom emögött vmi sokkal mélyebb dolog is van.
Bonyolult dolgok ezek, nem is várom el egy ilyen érzéketlen tuskótól, mint te, hogy megértse.
Nem tudom, hogy ember vagyok, vagy állat, vagy gép, vagy mi.Ez nem nyálas nyafogás, hanem egy keresés.
Nane:) ja nem értem, mer' egyszer azzal jössz, hogy nem szeretsz senkit, egyszer meg azzal, hogy nem érzed hogy szeretnek. Jah ez valahogy így van tényleg. Ha nem érzed az egyiket, akkor a másikat se fogod. Különben is, te pont olyan érzéketlen tuskó vagy, mint én, ehe:)
A szeretet a legemberibb dolog a félelem után.Viszont nekem a szeretet is, a félelem is csak információk."Oké, most szerelmes vagyok...press any key to continue"...Ilyenek
Mitől legemberibb dolog a félelem bazz?:)
Namind1 lényeg hogy ez nálam is így van szinte már gombnyomásra működik, és gombnyomásra szűnik meg. Különben az érzelemtartalékaim olyan szűkösek, hogy ha egy hétig egyfolytában be vannak kapcsolva, akkor utána hónapokig olyan leszek, mint egy hüllő. Az emberi dolgoktól egyébként herótom van, utálok emberként viselkedni, olyan, mintha csak kényszerűségből álcáznám magam.
"Ja, eszebejutott vmi. Rájöttem vmire. Tudod honnan vették a gombás trenszcsapaték azt a szöveget(nopeace...die) az ominózus szám elején?? Mármint melyik filmbol, hehe:)) Találgass:))"
nemtom, a predator 3-ból?
Nem bazzeg hanem a Június 4-ből az öntömjénező "amerika újramegmenti a világot" megabaromságból. Szal tiszta csalódás, he?:) Akkor hangzik el, mikor a foglyul ejtett űrlénnyel beszélgetnek, és megkérdezik tőle, hoyg mit akarnak. Miután a lény kimondja, hogy DIE, szitává lövik, hehe. Micsoda egy oszlopos faszság.
amúgy miről szól a múltkori szöveg?
Heil: I
ui: zenékkel hogy állsz? Mer én nemsokra küldöm vissza a cd-idet, vmi zenét si küldök még.
Van még goa-zenéd/nevergreen lemezed?