-Tamas- Creative Commons License 2002.02.20 0 0 1274
Haj-haj all!

Jajj, akkor kezdjünk sablonszöveggel,: nekem is King a kedvenc íróm (na meg Agatha Christie), és ugye ha mindennap ráérnék akkor meglennének a magyarul megjelent kisregényei is... Nos, eddig az ST4 kivételével mindet elolvastam + a Six Storieből a Man in the Black Suit, val. a Autopsy Room 4 c. kisregényt, és otthon is szépen egymás mellett sorakoznak a polcon. Ha sorrendet kellen állítanom a könyvek között, akkor jönne a majomcsapda:)
Sz'al valahogy így nézne ki:
1. Borzalmak városa & Halálsoron & Az
2. Végítélet, Hasznos Holmik
3. Carrie, Tűzgyújtó, Cujo

Amit nagyon nem tetszett:
DT1, DT2, (DT3 már egész jó), Bilincsben (egy évig olvastam, holott az Azt 2 hét alatt végig), Tóparti kísértetek (szerintem kissé nyálas úm.), Atlantisz gyermekei

Film terén csak:
- A remény rabjai (szerintem nagyon jó, az imdb oldalán is a második helyen tanyázik, pedig 10 millió film vetekszik a pozíciókért)
- Halálsoron
amik úgy istenigazából jók, és talán még a könyvnél is jobban sikerültek (bár a halálsoron alapból mindkét verzióban nagyon jó, a Remény rabjai könyvben egy kissé langyosra, és unalmasra sikerült)

Off

Viszont van egy olyan észrevételem amiről lehetne vitázni:
Az Azban van egy jelenet, amikor a 12 éves kiscsajnak finoman szólva is "...." hatan, (sorry öten, mert a kis jude srác már nem jön vissza) egymás után... Ez az igazi gondolkodásmódja egy horrorszerzőnek? Hol ebben a horror és a fantasztikum?

+off
Dohi:Láttam a Children of the Corn 2, megvan róla a véleményem rendesen, még túlerőszakolom magam a 3 is, és szépen megfogalmazom a site-odhoz miért is nem kellett volna megcsinálni ezeket is..:)

bye