Sti_ Creative Commons License 2002.02.19 0 0 1266
Hát én nem tudom, hogy van, nem lakok hozzá olyan közel hozzá :-)
Egyébként eszembe jutott egy King utalás: Valaha régen a tv2-őn volt egy sorozat: Quantum Leap - Az időutazó. Ez volt az egyik kedvencem. Az egyik részben a 60-as évekbe került a főszereplő (Scott Bakula - a filmbeli nevére már nem emlékszem) Itt volt egy nő, akinek a környezetében tárgyak repkedtek, ha ideges volt. A sorozat főszereplője látta ezt és később, mikor beszélt róla, úgy mondta, hogy "Pont olyan volt, mint a Carrie-ben" Ebben a részben álandóan felbukkant egy szemüveges gyerek, és akkor is éppen ott volt. Volt egy olyan jelenet is benne, hogy Scott elvesztette az uralmát a kocsi felett. Fának rohant és ez a szemüveges gyerek találta meg és felsegítette. "Mi történt?" Kérdi a gyerek. Mire Scott: "Olyan volt, mintha a kocsinak önálló akarata lett volna... mint a Christine-ben!" Erre a gyerek: "Mi az a Christine?" Scott: "Á, hagyjuk, nem érdekes. Később a gyerek mondja Scottnak, hogy ha nagy lesz, akkor borzongató történeteket akar írni Aztán a rész legvégén mindenki boldog, minden kiderült (Ez ebben a sorozatban szokásos dolog volt), a gyerekért jön kocsival az anyukája és hívja: "Stephen, indulunk!" És akkor Scott ledöbben: "Csak nem... King? De hiszen... Christine... Carrie... én adtam neki az ötletet!" És pont ezzel volt vége. Látta valaki?