te_o Creative Commons License 2002.02.18 0 0 3989
Az, h. tolunk fog fellendulni a magyar orapiac, "kicsit" utopia. De ha vki. kulfoldrol hozza be, csak akkor eri meg, ha nem sajat koltsegen megy ki erte. Vagy mar legalabb elore tudja, hova menjen. Hatranya meg, h. a garit ervenyesiteni szinten ott tudod. Szabadido - a legdragabb dolog, a munkaberedet szamlazhatod ra, hiszen ha nem massal toltened, dolgoznal helyette, tehat annyit nyugodtan er.
A kinai csirke a boltos felelossege. Amig nem tudsz rola, mindenkepp.
Interneten jokat ki lehet fogni, kerdes, h. postakoltseg, vam stb. mennyire terheli a dolgot. Meg mindennek a rizikoja (tf. valahol elkeveredig a tobb szazezres orad, aminel az ertekhatar kis osszegu ajandek volt...).
Nem allambacsit feltem, hanem magamat, a simli az simli, akarhogyan is igazoljuk utolag. Az mas kerdes, hogy odafonn naponta megy, de mi elvegre nem vagyunk politikus veglenyek. (tudom, ez a becsuletesek mentsvara).
A torzsvasarloi konstrukcio szerintem valamikeppen el, lasd. HOT, hivatalosan meg nem hiszem, hogy adnak, mert akkor mindenki ugy menne oda.

Messer!
Az OREX-szel en sem vagyok joban, ha interneten jobbat talalsz, hat jobb, azert piac az piac, normalis lehetoseget en sem hagynek ki.
Ilyen sajatos tulfejlett izlessel szerintem tobben is rendelkezunk. :)))))

te_o
www.teora.inf.hu