BREKI
2002.02.18
|
|
0 0
3984
|
Hi
Hat elegge kezd elfajulni a dolog. Szerintem harom dolgot kell szem elott tartani.
1. Ez itt szerintem az orszeretet nem fugg sem munkahelytol, sem keresettol. En akkor is szerettem az orakat amikor autoszerelokent a casio databankokat vasarolgattam, es valoszinuleg idegesitett volna ha ekkor bunko melosnak mondtak volna aki annyira primitiv, hogy nem kepes felfogni mi is az ora valojaban. Egy baratom egyszer ugy fogalmazott az allapot kozott, hogy nincs egyaltalan autod vagy van valamid sokkal nagyobb kulonbseg, mint hogy milyen autod van. Es igaza volt.
2. Az ora egy hasznalati targy ami az idot mutatja. Sok munka fejlesztes szeret es meg sok minden van benne, de ezt elmondhatjuk sok mas hasonlo hasznalati targyunkrol. Ez a topic viszont kifejezetten azoknak szol akik eziranyu erdeklodesuek. Szoval megvedeni es bizonygatni eziranyu elkotelezettsegunket felesleges, de legalabb ugyanolyan felesleges lenezni a tobbi mas erdeklodesi kuru "melost" akit nem erdekel ez a dolog ugyanugy ahogy minket nem erdekel egy jo horgaszbot, antik ezust ekszer stb. A mi "dolgunk", hogy tapasztalatainkat velemenyeinket itt megosztva bovitsuk ezen kornek a taborat, ekozben szem elott tartva mennyire szubjektiv dologrol beszelunk. Csak ismetelni tudom magam. Mindenkinek tiszteljuk bogarat.
3. Az orakon kivul ezer mas dolgot lehet masutt olcsobban megvenni. megsem rohangalunk osszevissza. Ha olyan helyzetben van valaki hat kihasznalja. Ez nem bun es nem ereny. De az sem ha csak ezert orulten kering a vilagban valaki.
BREKI |
|