te_o
2002.02.18
|
|
0 0
3982
|
Messerschmitt!
Mit tudsz csinalni? Nyissal olcso oradiszkontot, hogy leverd az arakat, mint az autoklubos benzikutasok. :) Szivesen beternek hozzad.
Szerinted az logikus, h. Mo.-on, ahol az adoterhek nyugati szintuek, a keresetek a lengyel-roman tengely menten alakulnak? Csorok vagyunk es kesz. Kevesen veszik a dragat, hat azok is fizetik meg az arat. Plusz amit meg allambacsi ratesz. De ha egyszer raszan annyit, akkor meg ez sem szabad, h. gondot okozzon! Ezzel jar, ha luxus a kategoria! Hogy a szomszed varosban mas az onkormanyzat es mas a vizdij, attol te meg a sajatod fizeted, hogy elvont hasonlat is legyen. De ha onnan hozod a vizet, elfaradsz. Ha meg vki. csal a vamon, lelke rajta, kockazat nelkul nincsen haszon. Viszont nagyot lehet bukni! Adocsalni szoktatok? Aki torvenyen felulinek erzi magat, az tegye, nekem nincsen hozza kedvem. De ezt mar megtargyaltuk. Csak ha vki. pl. markas bort iszik, nem fog a betetdijon fennakadni, erre akartam ramutatni. A felhaborodas akkor jogos, amikor a puszta letfenntartas kerul veszelybe. Es ebben az orszagban sajna sok ember meg mindig a kotelen tancol, megtakaritasa 0 vagy minusz.
Szerintem tultargyaltuk, lepjunk tovabb.
Mit tudtok, az uj Nomos verk csak az aranyvaltozatban lesz?
APT!
A boros hasonlat is jo volt, ubereli az autost!
te_o
www.teora.inf.hu |
|