kab Creative Commons License 2002.02.18 0 0 3972
Glashuette!

Hát ez az! A melós, ha lenne pénze, megvenné itt (értsd: Magyarországon!) is a Breitlinget, de akiknek van már itthon is valamennyire tisztességes fizetése (400-800.000/hó brutto) az pedig sír, és vagy smuggol, vagy arab táskás ügynöktől vesz arany rolexet. Szerintem inkább ez a szomorú, nem az első!

Ne érts félre: tőlem azt csempészel amit akarsz, akár Moszkván keresztül Vlagyivosztokból is behozhatod a kezeden a kedvenc órádat, csak arra kérlek ne állítsd már ezt be a többieknek követendő példaként, mert ez illegális. Na már most ez akkor oké, ha saját magad vállalva a rizikót kimész, behozod és kussolsz. Esetleg vállalod a következményeit. De ne állítsd már szembe kérlek a boltban történő vétellel, jó? Egyébként szerintem komoly dolgot Te még soha sem csempésztél, mert gyanítom, hogy arról biztosan hallgatnál, mint a sír. Egy 1 milliós óra (vámcsalás) esetében akár a kaptárt is ki lehet próbálni, ha összejön!

Egy hónapja az egyik ismerősömet elkapták egy 220000 Ft-ot érő digitális fényképezővel hazajövet a Ferihegyen, amit itthon vett előtte számla nélkül. Hiába mondott az bármit, gyanúsítottként hallgatták ki - csalás, a vámszervek félrevezetése és egyéb gyanúval. Ő nem hiszem, hogy csak egyszer is ezek után bármit kivisz úgy az országból, hogy nem írja fel a határon! Nem beszélve a behozatalról! Képzeld milyen ciki lehetett neki, hogy szolgálati útjáról először nem a főnökéhez ment be, hanem a rendőrörsre.

Az Orex-ről meg csak annyit, hogy neutrális viszonyom van velük, merthogy még egy óraszíjat sem vásároltam tőlük soha. Így nincs is miért haragudjak rájuk. Az tény, hogy én nem köpködöm tele az OREX kirakatüvegeket, mert drágán adják az órákat. Nekik boltjuk van, s azt árulnak benne és annyiért, amit kedvük tartja.

HRM King -éknél viszont annak idején én igen tisztességes kiszolgálásban részesültem. A Perrelet órámat nem vettem drágábban a kelleténél. (értsd: Megérte itthon vennem!!!) Egy 37.000 Ft-os biztonsági csatot is kaptam hozzá, amit svájcban biztosan nem vágtak volna hozzám. Ja és nem kellett még vidékre sem utaznom érte, hanem munkaidőm után, 19 óra tájban is fogadtak, s nem láttam rajtuk, hogy húzzak má el, mert záróra.

Üdv,

kab

U.I.: A Frank Mülleremet majd "behozza" nekem valaki a határon? Mert én nem igazán akarom saját magam beléptetni.

Előzmény: glashuette (3970)