OK!!!
Egy ASE szurkoló megmentése érdekében egy hozzászólás erejéig felfüggesztem némasági fogadalmam.
Fish!
Egyszerűbb, ha megadom a mobilom, mint hogy a fórumon levelezgessek: 20/9558849. De ma ne hívj mert csak este töltöm fel.
DE HA MÁR ITT VAGYOK!!!!!!!
Először is köszönünk minden gratulációt fehérvári részről, mert ez jóval sportszerűbb, mint az öregúr szombati mutatványa.
A Zalán eset:
3 méterre álltam az esettől, ráadásul nem voltam takarásban, tehát úgy érzem tudom mi történt.
Tény: A fehérvári lepattanót Zalán jobb helyzetben várta, mint Williams,
Tény: Démon csak úgy tudott a labdához férni, hogy durván ellökte Zacsit,
Tény: Miután a játékos a földre került, az amerikai a fejére lépett.
Tény: Ezért kizáró hiba jár.
Tény: A rugás után Zalán elégtételt vett, vagy akart venni (erről lemaradtam, hogy elérte-e Williams-t, de tulajdonképpen mindegy) és elvileg ez is kiállítás.
Tény: A történtek után Fodor - a további konfliktusok elkerülése végett - lehozta játékmesterét.
Tény: Sterbencz - bár a sportszerűség ezt diktálta volna - nem tette meg és a feldühödött Williams az előzőhöz hasonló szitációban a nézők közé lökte Fodor Marcit, ahol egy öregúr megütötte a csereirányítót.
Magánvélemény: Mészáros Zalán nem tartozik a legközkedveltebb játékosok közé, de megítélésem szerint ebben az esetben vétlen volt. 10-ből 9 játékos visszaütne ilyen helyzetben. Pont Zalán lenne a kivétel.:-))
Elemezni nem számdékszom a meccset, mert összecseng szakértő fehérvári "kollégáim" véleményével. Annyit esetleg, hogy Williams bár kurva jó, de mellette egyszerűen nem leht megélni. Rettenetesen jól egy-egyezik és pont ez az amiből jól le lehetne osztani a labdákat (be-st is ezt hiányolja). A második félidőben Czigler többször besegített az amerikaira (nem is dobott annyit), de a labda egyszer sem jutott el a sokszor palánk alatt üresen lévő Báderhez.
Sporttárs!
Kábé 300-an voltunk, ami tényleg rekord, de nem azért, mert máskor nem mentünk volna el ennyien. A Lukminas-os csapat elődöntőjére is lett volna ilyen érdeklődés, de akkor csak 200 jegyet kaptunk. Most 150-et, de komolyan mondom nem tudom, hogy lettünk dupla ennyien.
Be-st!
A Feribá név tényleg a Terry-ből ered és a bácsi megkülönböztetéshez maga a játékos ragaszkodik. Egyébként egy csoda ez a srác. Szolnokot leszámítva mindenhol szeretik. A szurkolás tényleg nem volt rossz, bár a meccs végi csípkelődés gondolom már nem tetszett. Erről viszont az Albás "kemények" tehetnek. Tudom, hogy kisebbségben vannak és ezt bizonyítja a sok sportszerű fehérvári, aki a meccs végén átjött gratulálni.
Ellenségeskedés pedig biztosan nem lesz, nyugodtan gyertek a rájátszásban Paksra szurkolni.
Az ASE-nak már van ellensége:-)))
Üdv.
Feribá04
Hajrá ASE és MAGYAR KOSÁRLABDA!