KOma Creative Commons License 2002.02.17 0 0 153
>Orbán természetesen nem ígérte, mivel nem ígérhette a 7% gazdasági növekedést.
>Orbán azt mondta, hogy megfelelő gazdasági környezet esetén a magyar gazdaságban benne van a 7% GDP

Tudod erre csak annyit tudok mondani, hogy megfelelo gazdasagi kornyezet eseten akarhany szazalekos gazdasagi novekedes megvalosulhat, hiszen ki tudja, jon Bill Gates, es azt mondja, hogy minden vagyonat Magyarorszagba fekteti, s lon nagy novekedes. Szoval Orban megint csak hiteget, de figyelve ra, hogy fedezve maradjon.

>2000 első negyedévében már megközelítette ezt (6,2%)
Hat ezt nem igazan ertem, hogy hogy lehet egy negyedeves teljeseitmenyt igy hangoztatni, ezt barmelyik kormany el tudja erni, csak megfeleloen kell utemeznie a beruhazasait. Ha mondjuk legalabb egy evig fenntatja, akkor az mar eredmeny.
>Ezzel szemben Medgyessy ...
Tudod erre azt tudom mondani, hogy 1998-ban Medgyessy nem igert 7%-ot...
inflacio: hat nem tudom, nekem eleg furcsanak tunik, hogy a regebbi kormanyok alatt a januari aremelesek voltak a jellemzoek, ehhez kepest lehet, hogy csak nekem van ilyen erzesem, de eleg gyakran decemberben novekedtek az arak ezen kormanyidoszak alatt. A koztudatba bekerult inflaciora meg ha jol gondolom, azert ez eleg jo valtozast jelent...(ebben nem vagyok biztos, tamasszatok legyszi ala, vagy cafoljatok meg...)
KOma

Előzmény: Ant Z (112)