fourbaby,
újkeletu ismeretim szerint a rekedtség egyik tünete a kruppnak. De itt a többiek többet tudnak, gondolom ok leirják a tapsztalataikat (mennyire gyakori stb).
Kedves Racer, szomi-szomi, majahoney,
köszönöm még 1X a tanácsokat meg a biztatást, az ajánlott neveket/telefonokat, infokat feljegyeztem, soha nem legyen rá szükségem :-))
Egyébként azért úgy gondolom, hogy azon az éjszakán valami kruppos beütésu dolog lehetett, csak vagy nem alakult ki teljesen, vagy id?ben jött az ablak. Másnapra jó erosen betaknyosodott a lány (bocsánat), a doki is pont azt mondta, hogy sokszor a roham után jön csak a nátha. SZV nem akart idegesíteni, mert ugye az csak árthat. Sajnos a legtöbb orvosnál ebbe futok, elég kíváncsi természetem van, szeretem tudni mi az és mitol/miért, ok meg nem akarnak ijesztgetni. Pedig az info még nem ártott senkinek, akkor is azért voltam megijedve, mert rájöttem, hogy szinte semmit nem tudok errol a betegségrol, most, hogy kicsit utánanéztem, meg elolvastalak benneteket , szinte megnyugodtam.. Nekem egyértelmuen azt mondta a doki, hogy ha épp nincs roham nem lehet kivizsgálni a kruppot (pedig én is azt gondoltam nextdoor, hogy az ödéma azért nem múlik el nyomtalanul másnapra), szóval erre azért még rákérdezek a saját orvosunknál is. Azóta mindenesetre nem volt olyan (csak a szokásos fogzásos felriadások, meg néha orrdugulás), ma már nem alszom vele, megtérek a hitvesi ágyba -bár az idot szemmel láthatóan húzom....
Na eldugulok, mielott regényt írok, minden jót nektek.
M