LaraEdge Creative Commons License 2002.02.17 0 0 6
Sziasztok!

Szerintem egyértelműen érthetően nem utálni kellene Eminemet, főleg nem hülyének tartani - nézzétek meg csak az egész életútját, hát kevés embernek jutott annyi sz@r mint neki, még az egyetlen ember akiben igazán megbízott az sem tartott ki mellette... nem is tudok csodálkozni azon, hogy teljesen elbizonytalanodott, a világ rosz-e úgy ahogy van, vagy essetle ő-e egy banálisan nagy seggfej...

A Stan-rőll: tulajdonképpen egy érzelmileg teljesen túlfűtött rajongó srácról szól, aki teljesen odavan Emtől (valószínűleg életből merített pletyka, amennyire a data videosnak hinni lehet, Em kapott is egy ilyen levelet az életben), aki megölte magát inkább, mivel imádott bálványa (Eminem) nem igazán írt neki vissza (most hagyjuk, hogy a posta, vagy ki volt a hibás).
Amúgy egy masterpiece, hihetetlen ütőképes szöveggel, bár szerintem nem a legjobb Eminem (akkor a Fight Musicról mit mondjunk? Tudom, az nem "csak" Eminem).

Amúgy szívesen venném a véleményeket a többi számról is.
Azt szeretem benne, hogy tényleg őt hallom a szövegei mögött, magáról, az életéről van szó, nem szenvelgésről és még csak nem is álom-szerelem dicshimnuszokról. Mert azzal tele van már a... ha lenne, főleg.

Akinek nem jön be, nagyon sajnálom
Aki utálja... i just don't give a f***

Sleep well
L.

Előzmény: wjosy (-)