turesz
2002.02.16
|
|
0 0
68
|
HGPL !
Tegnap letöltöttem a javítást, így előkerült az előző esti munka. A javaslatod alapján átrendeztem a szinteket csökkenő sorrendbe. Ami nem működött, az az új tipusfal létrehozás (hiba: "is not a valid floating point value"). Annak ellenére, hogy egyetlen tipusfal sem volt a listába, 44-es téglából lehetett új falat beilleszteni a rajzba ( a szinteknél beállított magasságú 3m-es nyútható, mozgatható falakat adott fel. Össze is dobtam rögtön a kérót, le is födémezte rendesen, 3d-s kép is megvolt. A 3d mozgatással megint nem boldogultam, közeledni- távolodni, fejreállítani tudtam, de mögé menni, körbenézni nem. Elmentettem, visszatöltöttem, működött, gyerek fejreesett az ágyról, műsorváltozás, gép kikapcs. Ma megnyitás, visszatöltés, tegnapi adat, csak egy szint, a listában a legfelső maradt,új tipusfal nem hozható létre, új fal rajzbaillesztésénél: " access violation at address 004B3622 in module in 'TEGLA.EXE'. Read of address 80000043". Kilép, új megnyitás a tegnap előtti mentéssel, ott még 3 korábban létrehozott típusfal megvan, de a szintlistából itt is csak a legfelső maradt. Új típusfal itt sem hozható létre, de a meglévőket lehet használni. Valahol elvesztek a téglák képei ("can not open file kep/3d_44nf. gif"), a gyerek jól van. Mit küldjek el ami a javításban segíthet ? Üdv. TJ. |
|