szistipisti Creative Commons License 2002.02.15 0 0 985
Fején találtad a szeget Mobius!

A fene egye meg, nekem is jobban tetszik feketével, arról meg ne is beszéljünk, hogy mennyire sérülékeny. Szerintem a Franciáknak is jobban tetszik a fekete, mert minden reklámon fekete, pedig néhány képen még az is látszik, hogy szavanna belső van az autóban, az pedig ugye Prémiumnál nem lehet kevesebb. DE MÉG IS CSAK SZINREFUJTAT LEHET KAPNI! A fekete csak a Profilhoz jár. Már egy éve még e-maileztem is egy csomó kereskedőnek ez miatt, de magyarországon csak így, és nem máshogy. Képzeld el, ha a színrefujt megsérül! Hiába veszel újjat, azt még le kell festeni, szerintem meg is látszik, hogy újra lett fényezve egy vagyonba kerül, stb. Így pedig semmi értelme annak az alkatrésznek. A Boldog Profil tulajdonos, pedig ha véletlen megsérti (már ha egyáltalán meglátszik rajta) csak vesz egyet 6 ezerért otthon felteszi és kész. Én meg egy cserét nem úszok meg 30 ezer alatt és még nem is lesz tökéletes. Szóval ez engem is dühít ):-I
A másik, ami borzasztóan felháborít, az pedig a kijelzők fénye nappal. Mint tudjuk, nekünk világítani kell éjjel nappal, így pedig automatikusan lecsökken a fénye a kijelzőknek a műszerfalon. Mondhatja valaki, hogy lehet állítani a fényerőt, de akkor meg éjjel vakít, ráadásul állítgatni meg nem a legkényelmesebb modon a kilóméter óra mellett, a kormány mögött gombot nyomogatva, révedten figyelve az eredményt lehet, amit szerintem menet közben nem biztonságos módosítani. Az automata légkondi kijelzője pedig még ettől is független. Na most nyáron, ha meleged van, és állítani akarsz a hőmérsékleten, a következőket kell tenned: Világítás le; napszemüveg le; hőmérséklet beállít; világítás fel; napszemüveg fel. Hogy rohadna meg aki ezt így találta ki! Egyébként félek, hogy ez így biztonsági kérdéseket is feszeget, amit esetleg tovább lehetne adni illetékeseknek, mert egyszerűen meg lehetne ezt oldani. Összesen ennyi bajom van, de még ezek ellenére is azt mondom, hogy nagyon szeretni való autó. Sőt ezek is csak azért tőrtek fel bennem, mert eszembe jutattad.

Előzmény: Mobius (984)