irba Creative Commons License 2002.02.14 0 0 283
A zárat kiszedni kb. 15 perc, amire oda kell figyelni, az a fennmaradó nyílás behegesztése. Minél szebben dolgozik a kasztnis, anál könnyebb dolga lesz a fényezőnek. Én bátran mondanám, hogy lebeszélem a kasztnissal a hegesztést, de ahogy ismerem odamennénk és mégse tudná bevállalni mert közbejött egy sürgős meló, a fia nem akar enni, blabla. Központi van benne, ugye ? Egyetlen nagyobb meló a hegesztés + fényezés. Újrafújatnád az ajtóidat két zár miatt ? Te sem vagy kispályás. Az ablaktörlőt várd meg, hogy hogyan sikerül nekem, aztán ha minden jól műkszik akkor meg lehet csinálni a Tiédet is.

Egy szar minőségű videókazin is megvan a gép, a Hungaroringi gyorsuláson a parkolóban a haverom állt a gép mellé az asconájával, aztán kamerázták őket.

Ha lesz gyorsulási Fehérváron lejöszz ? Szoktunk itt illegálba gyorsulgatni általában vasárnap 2-kor. Jön a tavasz, nemsokára szerintem megint lesz. A haveri körben van egy jópár manta meg ascona.

Egy ascona nemrég készült el, a másikba most teszik be a mocit, készül az én mantán meg egy másik srácé. Van egy "A" manta, C kadett coupe és limo, jópár gsi kadett, meg ami még nem jut eszembe.

Üdv.: irba

Előzmény: Mantona (282)