Mantona
2002.02.14
|
|
0 0
282
|
:-))
köszti a jótanácsokat!:-)))
király, szóval....ha be kéne mászak akkro nekem se lenne olyan egyszerű mivel a feszitő nekem is tt ficcen, és ha leveszem a kalaptartót és valahogy előrehajtom az ülést..akkor is kb fél méterem lesz átbújni és ez egy 183cm magas 90kg os embertől meglehetősen nagy embertpróbáló feladat!:-)))de nem lehetetlen...ez a kis kényelmetlenség megér egy szép kilincs designt!:-))) az enyim valóban fekete kilincs eég lesz akkor eltüntetni a zárat mellőle!:-)))el is fogom tüntetni azaz mi lenne ha csinálnánk egy olyat hogy leugrom majd a közel-távol jövőben fehérvárra és ott együtt megbütyizzük mind a kettőt hatalmas spiler én sem vagyok de azért valamihez én is értek:-))) a szinét teljesen ugyanolyanra tudják fújni mint volt.kicsit tunning a szin de kikeverik...max sokat ülnek felette:-))))) de tényleg kikeverik! a DTM ablaktörlőt tényleg be kéne épiteni nekem is..marha jól nézne ki:-)))
a képek... automobil kiállitáson ottvolt az én Mantonám? dekirály!:-)) biztos a Mantaclubb szervezése keretében!:-) akkor viszont majdnem biztos hogy a következőn is ottlesz4:-)) imádom mutogatni..olyan gyönyörű....tudod aki csinálta (nevét bizalmasan kezelem) szóval aki épitette az nagyon kitett mahgáért...álomszép a Mantona:-)))) |
|