irba Creative Commons License 2002.02.14 0 0 281
Mantona!

A hegesztési munkákat minden jólszituált lakatos meg tudja csinálni. De várd meg, hogy ugyanolyan színűre meg tudják-e fújni a hátsó ajtót. Mert ha igen, akkor lehet a többi részt is fújogatni, de ha elüt akkor majd egyszerre csináltass meg rajta mindent, és utána egy komplett fújás.

Az én kilincsem még króm volt barázdálva, azért is cseréltem ki. Szvzs Neked sima fekete, én azt hagynám, jól néz ki. Mellőle a zárat el lehet tűntetni, de akkor ajtófújás, vagy ha ügyes a fényező, akkor megfújja a hegeszetett részt, és utána egybelakkozza az ajtót és nem nagyon fog látszani.
A ciki az, ha nem nyit ki a központi valamilyen oknál fogva, arra ki kell valamit okosságot találni, hogy be is lehessen jutni a kocsiba. Nálad ez egyszerűbb, mert a hátsó ajtón keresztül be tudsz jutni, nekem a merevítőn és a tankon keresztül nehezebb feladat. :)

A hegesztéseket nem én csináltam, mert egyrészt nincsem CO-m, másrészt nagy gyakorlatom nincs a hevtülésben. A kocsi alját hegesztettem pár helyen, az nincsen szem előtt.

Az ablaktörlő mechanizmuát én fogom csinálni, majd kiderül, hogy mekkor a meló. Elvileg 2-3 flexelés és utána hegesztés, meg egy új kar beépítése.

Pont tegnap nézegettem a régi fényképeket, és mit látok, a Mantonádat kiállítva az automobil-on :)

Hú de hosszú lettem.

Üdv.: irba

Előzmény: Mantona (280)