Kedves Racer,
nagyon köszönöm a gyors választ!!!!!!
A bizonytalanságom oka (egyébkéNt én sEm SZOKTAM TÖKÖLNI, HA BETEGSÉGGYANÚ VAN, IRÁNY AZ ORVOS-bocs ez a gyerek volt a CapsLockkal) , hogy igazából egyáltalán nem köhög, tegnap délután óta kicsit mintha taknyos lenne (de volt már rosszabb is), nem hörög, ilyesmi. Csak kicsit hangosabban szuszog és elég rekedt volt éjjel a sírása, meg ezek a felriadások.... Miután ablak+hideg vizes törölközöt bevetettem, aludt ötig, kaja után tovább nyolcig.
Háziorvost felhívom, nem fiatal, biztos látott már ilyet (lehet, hogy azért kaptunk Sumetrolimot a tünetmentes piros torokra, hogy megelozzuk a bajt?) Az I. sz. Gyermekklinika telefonját megtaláltam, esetleg dokit nem tudsz ajánlani? Vagy csak úgy vigyem be rendelési idoben? És ha tényleg krupp, azt látják akkor is amikor tünetmentes? Vagy ezért kell ottmaradni? Bocs ha túl sok a kérdés, tudom itt sokkal komolyabb esetek vannak, de ha belefér kérlek válaszolj /atok.
Köszi .
Moni
Veszek ma egy hidegpárásítót, nekünk csak meleg van, itt úgy vettem ki, az nem jó megelozésre.