moncaberta Creative Commons License 2002.02.14 0 0 45
Sziasztok!!

Bocs, hosszú leszek , de meg vagyok ijedve és segítséget kérnék.

Itt ülök teljes bizonytalanságban , mert nem tudom , hogy mi baja a gyerekemnek (lány 10,5 hó).
Volt a múlt hét közepén egy hányós - köhög?s éjszakánk, azt gondoltam, hogy a gyomra. Aztán jobban lett, aztán hasmenés, úgyhogy elvittem az orvoshoz hétfon, gondoltam elkapta ezt a gyomorbajos vírust (amit mi is a hétvégén). De a dokin? szerint ronda a torka, attól volt a hasmenés is (azóta már szerencsére elmúlt), úgyhogy most Sumetrolimot kap (meg hasfogót, de az már nem is nagyon kell). Láza nincs, tegnap óta egy kicsit taknyos, de nem vészes. Viszont már harmadik éjszaka jön el?, hogy felriad, ül az ágyában és nagyon sír, nagyon nyugtalan. (Máskor is szokott persze, de ez most valahogy más.) Ma hallottam, hogy néhány szárazat köhög, ezért gondoltam utánanézek már ennek a Krupp-dolognak. Az egyik (amerikai) babagondozási könyvemben olvastam, hogy a krupp nem mindig jár együtt eros megfázásos tünetekkel, az esetek nem kis részében teljesen váratlanul, rögtön a fulladásos roham jelentkezik.... Na ettol jol megrémültem!!! Gyerek ébredt, mentem vele az ablakhoz, azóta most alszik. Lehet, hogy ez kezdodo krupp? Volt másnak is ilyen? Eddig ezzel azért nem foglalkoztam, mert azt hittem a krupp mindig eros megfázásnál jelentkezik. Túlaggódom?
Gyerek nem beteges, két nátha volt eddig, de még gyógyszert sem kapott. Én az elso hat évemet végigfuldokoltam, nem tudják a szüleim mi volt az, ma nem vagyok sem asztmás, sem allergiás (igaz Vácon éltünk, ahol akkor még a levego nagy része cementporból állt...).
Szerintetek érdemes a lányomat ilyen irányban kivizsgáltatnom (lehet egyáltkán?) vagy csak hallucinálok.
Elore is köszi.
Moni