Poppy Meldrum Creative Commons License 2002.02.13 0 0 1593
Jamest illetően tökéletesen egyetértek veled,de Poppyt illetően vitába szállnék.Eddig(amíg nem láttam az utolsó 6 részt)azt mondta mindenki,hogy Poppy csak szórakozik Jamessel,de én nem hittem el,és már tudom,hogy jól éreztem.Poppy szerintem tényleg szerelmes igazán Jamesbe,a maga módján,és mindent csak azért tett,hogy megszerezze.Például amikor Dickyvel kavar,a lelke mélyén csak féltékennyé akarja tenni Jamest,hiába mondja az ablakban,hogy borzasztóan szerelmes,valójában Jamest szereti.Dickyvel azután állt össze,hogy James a 13.részben megmondta,hogy a kapcsolat köztük csak hivatalos lesz.És szerintem erre fel akarta megmutatni Poppy a hatalmát James felett.És azt se szabad elfelejteni,hogy amikor Dicky elmegy a repülővel Poppy bár sír,de azért flörtöl Jamessel.Aztán ne feledd a 22.részben,amikor ajándékot ad Jamesnek,és közben remeg az izgalomtól!Olyan édes!Aztán amikor leönti Ivy ruháját,akkor is csak Jamest akarja,de a végén azért nem kapja meg,mert gonosz.Ha jó lenne,elnyerné jutalmát:azaz Jamest,és hülye,mert ha nem gonoszkodna Ivyval,Ivynak esélye se lenne,mert teljesen az ujja köré csavarhatná.De ez a Sors fintora.Ivy pedig hiába jön össze Jamessel ő jobbat érdemelne.Poppyt és Jamest pedig az Isten is egymásnak teremtette.Csak Poppy elszúrta.Sajnos!
Előzmény: penelope13 (1577)