Herb-Atea
2002.02.12
|
|
0 0
1579
|
*** OFF ON ***
Jó is az, ha valakinek ADSL-je van.
Van viszont Chello, amely a túlterhelést?l ááááálllati lassú. Feltöltés max. 128k, ezzel a sebességgel a 20 rész kb. 3 hét alatt menne fel egy ftp-tárhelyre. A múltkoriban jól kezdtük, de risszul folytattuk, ugyanis a meghirdetett web-hely terheltsége szinte pillanatok alatt megugrott, méghozzá felfelé. Ha valaki tud olyat, hogy CD-r?l másolni valami helyre, ahonnan elérhet?vé teszi, elviszem magammal a CD-ket. Csak sajnos néha nagyon nehezen közlekedem, ezért nagyon meg kell gondoljam, hogy mikor, hova megyek.
Ezért írtam azt, hogy ha valaki el tud jönni egy szép, nagy winchesterrel Miskolcra, akkor megkaphatja. Meg az "Egy rém rendes család" 107-194. epizódjait, a Waczak Szálló majdnem összes részét, a Monty Python's Flying Circus majdnem-összest meg még amit akar (és nekem megvan). ;)Ja még valami: az Asterix-képregénygy?jteményemb?l 1, azaz egy darab történet hiányzik, annakidején jugoszláviai magyar kiadásban megjelent: Asterix és a megosztott falu - aki ezt nekem mexerzi vagy kölcsönadja, annak én mindent megteszek, ami nem túl perverz. ;)
*** OFF OFF ***
|
Előzmény: layout (1569)
|
|