Chris!
Dühöt nem először érzek - ezen a fórumon szerencsére nem soxor fordult elő -, de én azt nem egy dühkitöréssel vezetem le, hanem próbálok korrekt maradni, és észérvekkel elhallgattatni azt, aki idegesít. A sportfórumon ez már nem 1x előfordult, és itt is nagy megnyugvást jelentett kaposváritól a "jól van, na".
Valamennyire már lehet, hogy ismersz, de nem eléggé, ha azt hiszed, hogy el akarom fogadtatni magam, vagy jópontokat akarok szerezni bárkinél is. Én amiket írok azokat úgy is gondolom, köszönhetően nyugodt természetemnek és mások iránt érzett empátiámnak (hülyék persze kíméljenek!). (De király vagyok :-)))
Tudom, hogy Te sem vagy egy brutál-állat, és kritikusan szemléled a csapatot, de az talán nem véletlen, hogy "itt egyesek "véresszájú,elfogult körmendinek" állítanak be,míg a bckormend.hu-n túlontúl "kritikusnak". Szerintem Lipo és Chris stílusa némileg különbözik, és ezt már mástól is hallottam - a saját portádon sepregetsz, de a "külvilágban" azonnal megvéded a "családod". Te így érzed, és valahol így is van jól. Én ugyanazt a nicket és ugyanazt a stílust használom mindenhol, mert én így érzem jónak. Nem vagyunk egyformák, dehát ettől szép és érdekes az élet.
Mindenkinek vannak hibái, még nekem is, de ezt el kell fogadni, együtt kell élni vele. Én ettől függetlenül jókat vitatkozok kaposvarival, még ha néha csipkedjük is egymást. Amúgy a "korrekt kontaktjaim" között csak Téged, sporttársat és Feribát említettem.
A két fehérvári törzstaggal kapcsolatban igazad van, sporttárssal én is úgy kezdtem, hogy a saját nevelés kérdésében volt egy heves pengeváltásunk, de mivel láttuk, hogy nem tudjuk egymást meggyőzni, ezért inkább hanyagoltuk a témát.
Most látom csak, hogy a kisbaltát a sportfórumon felejtettem valakinek a fejében, ezért hát elő a jégcsákánnyal! :-))))
Vive l'humanité!