ChrisClay Creative Commons License 2002.02.12 0 0 1299
Magyarra fordítva: egy ócska,utolsó,óvodás provokátor vagy,aki élvezi,hogy másoknak (akiknek pedig fontos a csapatuk,ellentétben veled) rossz perceket okozhat,és élvezi,hogy befeketítheti (következmények nélkül) mások csapatát és szurkolóit.

"Te vagy az aki mindig segítséget kérve fordulsz hozzá (és nemcsak hozzá) kétségbeesésedben, ha valaki bántott. Ugyan ez már személyeskedés de ezt egyértelműen te kezdted. (én az elején csak a szurkolóiokat bíráltam, te jöttél itt nekem mint nicknek, pedig azt se tudod ki vagyok-ez vicc). Ahogy az is vicc, hogy próbálsz egyeseket eltiltani a velem való beszélgetéstől-vitatkozástól. Nekem annyira fontos ez a fórum, hogy ha felírhatom kedvenc csapatom eredményeit már elégedett vagyok. A rajtad való szórakozás már csak hab a tortán."

Az első két mondatod GYÖKERESEN ellentmond egymásnak. Érzed?
Ha esetleg külön-külön igaz is lenne a két mondat(mint ahogy hazugság mind a kettő),akkor is logikátlan a kettő együtt. Bizonyára fiatal(abb) korod az oka,hogy szövegszerkesztéseidnél ilyen alapvető dolgokra nem figyelsz oda.

(ha még mindig nem világos neked: ha vkit "bántottak",és azért "személyeskedik" és "segítséget kér",akkor még véletlenül sem ő "kezdte"!) :-)

Sajnálom,hogy vannak,akiknek ez már "szórakozást" jelent:
"Nekem annyira fontos ez a fórum, hogy ha felírhatom kedvenc csapatom eredményeit már elégedett vagyok. A rajtad való szórakozás már csak hab a tortán."
Nemcsak gyerekesen cinikus,de primitív hangvételű mondatok is ezek.

Most újabb ellentmondás kövezkezik,figyelem:
"Vedd már észre, hogy a "provokatív stílusomon" te sértődsz meg egyedül. Hidd el nagyon jól szórakozok rajta. Belfera meg fog nyugodni és nemsokára lehet vele értelmesen és konstruktívan vitatkozni ahogy mindig is lehetett..."

Nem értem,ha csak én veszem zokon a baromságaidat,akkor Belferának miért kéne "lenyugodnia"? Ez számomra megint kicsit magas,lehet,meg kéne már nyomnom a harmadik diplomámat is hozzá...

"(én az elején csak a szurkolóiokat bíráltam, te jöttél itt nekem mint nicknek, pedig azt se tudod ki vagyok-ez vicc)."
Attól tertok,itt valami megint nem egyértelmű...:-(
Ugyanis.-javítson már ki vki,ha tévedek-én úgy tudtam egész idáig,hogy ez a DRUKKER(!!!)kocsma,ahová elsősorban SZURKOLÓK írnak be. Ezzel én úgy érzem,ha te "csak" a "szurkolóinkat" "bírálod" (a te szövegedhez mindig hozzá kell érteni az idézőjelet...),akkor engem is,minket is "bírálsz".

"Bírálni" nálad annyit jelent,mint lebunkózni,letahózni valakit. (hátha vki nem tudja)

"e jöttél itt nekem mint nicknek, pedig azt se tudod ki vagyok-ez vicc)"
Szerintem egyeltalán nem vicc. Nekem azért ennél magasabb szintű humorom van... Szerintem inkább szánnivaló,ahogy viselkedsz,és még büszke is vagy rá.
Igen,te annyit írtál ide,hogy "kaposvári",rólam viszont -minimális utánajárással- bármikor,bárki kiderítheti,ki vagyok.

Hogy ettől megkíméljelek: Lipovits András vagyok,Körmend-szurkoló,13 éve.
Nem várom el se tőled,se mástól,hogy ugyanígy "kitárulkozzon" (természetes,hoyg az internet nem erről szól,és vissza is élhet vele pár "ember"),de
azért azt elvárhatom,hogy a "nicknév mögüli" "bátorkodás" ne legyen követendő példa-még a neten sem!

Én személy szerint undorodom tőled,és a stílusodtól,ettől a "hülyegyerek" stílustól,amit használsz a kocsmában.

És ez akkor is így marad,ha továbbra is jól elbeszélgetsz mással-másokkal -"értelmesen-és konstruktívan".

Jobbulást!

Előzmény: kaposvari (1298)