kaposvari
2002.02.12
|
|
0 0
1298
|
Téged is szeretlek Chris, tényleg, csak nem érzed. És ugyan azt írod nem válaszolsz nekem, mégis mindig megteszed csak másnak címezve. Vedd már észre, hogy a "provokatív stílusomon" te sértődsz meg egyedül. Hidd el nagyon jól szórakozok rajta. Belfera meg fog nyugodni és nemsokára lehet vele értelmesen és konstruktívan vitatkozni ahogy mindig is lehetett majdnem mindenkivel attól függetlenül, hogy egymás csapatát és táborát stb. (ha nem akarjuk színezni a dolgokat) utáljuk mint a szart. Te vagy az aki mindig segítséget kérve fordulsz hozzá (és nemcsak hozzá) kétségbeesésedben, ha valaki bántott. Ugyan ez már személyeskedés de ezt egyértelműen te kezdted. (én az elején csak a szurkolóiokat bíráltam, te jöttél itt nekem mint nicknek, pedig azt se tudod ki vagyok-ez vicc). Ahogy az is vicc, hogy próbálsz egyeseket eltiltani a velem való beszélgetéstől-vitatkozástól. Nekem annyira fontos ez a fórum, hogy ha felírhatom kedvenc csapatom eredményeit már elégedett vagyok. A rajtad való szórakozás már csak hab a tortán.
Üdvözlettel
kaposvari |
Előzmény: ChrisClay (1296)
|
|