Na!
Látod,Belfera,már Te is érzed a dühöt az ilyen hozzászólások kapcsán!
Ha rám hallgatsz (egyeltalán nem kötelezö,de ezt úgyis tudod), olyan féllel szemben tanúsítasz a továbbiakban KORREKT magatartást (pl. itt a neten),aki arra érdemes is!
Hidd el,többet ér a saját vélemény felvállalása (általában),mint az,hogy "szerezzünk pár jópontot magunknak a kaposváriaktól-fehérváriaktól"!
Ráadásul (most már biztos rádöbbentél) nem a KÖRMEND-TÁBORT,hanem saját magadat fogadtatod csak el ezzel itt a fórumon.
Abban meg biztos vagyok (hisz azért már vmennyire ismerlek),hogy távolról sem ez a célod!
Én is megtehetném,amit Te,és akkor zsákszámra kapnám a dícséreteket ilyen "kaposváritól": " jééé,Körmenden sem mindenki tahó!" "Milyen korrekt vagy!" "Örülök,hogy józanabbak is vannak,de azért mekkora paraszt a táborotok!"
Nekem erre nincs szükségem,és -gondolom- neked sem.
Én Körmend-szurkoló vagyok,világos tehát,hogy tetszik a játék,tetszik a szurkolás és tetszik a KÖZEG,ami a Marc-Körmendet jellemzi!
Nekem valahogy ebböl jön (ha neked nem is,de ez tényleg nem Bóly),hogy szimpatikus a Szolnok is,mint kosárfellegvár a "rettenetes" szurkolóival együtt. (mintha egymásról klónoztak volna minket)
Amivel nem értek egyet,azt én elég markánsan közlöm BEFELÉ a Körmend-táborban! (tán még az Olaj-táborban is meghallgatnak)
Kritikusan szeretem a csapatomat-ezt Te tudod a legjobban.(érdekes,hogy itt egyesek "véresszájú,elfogult körmendinek" álljtanak be,míg a bckormend.hu-n túlontúl "kritikusnak".
Világos,hogy nem szeretem az Albacompot- ez valahogy evidens,ha vki Körmend-fan. (detto Falco,bár teljesen más okokból)
Elfogultság?- Röhej!
Még szép,hogy vmilyen szinten elfogult vagyok,hisz SZURKOLÓ vagyok. Sporttárs (elégg cinikus módon) arra legyint,hogy egy riporter(!!!!) elfogult,ám én ezt továbbra sem így érzem.
Hisz ez a legundorítóbb dolog: az ellenfél szurkolótáborát-ha hangosabbak vagyunk- le tudjuk kiabálni,de a kommentátort nem.
Ilyen logikával annak is örülni kéne,hogy milyen a Hét című műsor hangvétele-hiszen csak elfogultak a srácok egy picit...
Én nem értem (tuti én vagyok a hibás),hogy Te pl. mit tudsz megbeszélni "korrekten" kaposvari nettárssal?
Merthogy a Körmendet és általában a magyar bajnokságot nem,arra mérget veszek.
Minden szavából sugárzik a gyűlölet,amit a Körmend (+Körmend-tábor) iránt érez,természetesen "óriási tapasztalatokkal" a háta mögött!
Nekem erre nincs szükségem,ezért 1. vagy nem válaszolok neki 2. ha válaszolok is,akkor sem a mélységes tisztelet hangján.
Talán elítélendő. Lehet. Én éppoly elítélendőnek tartom viszont,ahogy ő -teljesen provokatív módon- betámadott a Körmend-topicba,vagy ahogy oborzil tette ugyanezt a Körmend-Olaj barátság címűben.
Sporttárs,Rostás?
Ők egész más "téma"! Mélységes tiszteletem mindkettő iránt. Komolyan!
Ha összehasonlítod őket pl. oborzillal,vagy olyan fehérváriakkal,akik a bckormend.hu-ra firkálnak be folyamatosan,esetleg a "jó öreg" kosarlabda.com-os Halállal,Albahengerrel,vag a "főmufti" Imicomppal... Ég-és föld!
Van azonban egykét pont,amiben nem tudjuk meggyőzni egymást. Ilyen egy Körmend-Alba vagy egy Olaj-Alba meccs, ezeknek is leginkább a "nézőtéri" oldala.
Szerintem ez sem baj. Amit sajnálok,hogy ők ezt nem tudják megérteni. Én meg tudom.
Ők tán azt várták,hogy ismerjem el,mennyivel kuturáltabb,értelmesebb,okosabb,szebb "tábor" a fehérvári,mint pl. a körmendi. Ez meg nekem sohasem sikerülhet-mivel pl. a körmendi tábornak én is tagja vagyok.(de ez csak egy indok a százhúszezer közül)
Én azt is furcsának érezném,ha egy fehérvári írna le olyanokat,hogy: "áhhh,mi nullák vagyunk,kéne nekünk egy körmendi(szolnoki) tábor".
Ez már így alakult. Lehet,így érdekesebb.
A kisbaltát meg tedd el,(én reszelővel csinálnám:-))))) nem ér ennyit az egész!
Még fontosnak érezné magát az illető...:-(