Interman, ne add fel ilyen könnyen. Nekem tetszik a lelkesedésed. Legalább utána kellene nézni, hogy maszek miből lehet kihozni egy ilyen túrát. Azt hiszem, nem kell részletezni, hogy a magánszervezésnek milyen hátrányai és előnyei vannak.
Argentina, Te voltál az említett irodával, néhány soros élménybeszámolónak, véleménynek nagyon örülnénk a témában.
Teljesen egyetértek azzal, hogy a legtöbbünkenek ez a legjobb megoldás, de kérlek, vedd figyelembe azt, hogy nagyon sokféle ember van. Például vannak, akiknek az iroda által nyújtott szolgáltatás is "luxus", és nem neveznék kalandtúrának ezt.
Engedd meg, hogy megjegyzéseket fűzzek az általad felhozott érvek mellé.
1. Nem ismerem interman és a többiek anyagi helyzetét, de nem biztos, hogy az autóbérléshez milliomosnak kell lenni, ha 4-5 ember ül be. Miért kellene terepjáró? Ha jól tudom, a Baraka busszal meg gyalog utazik. Nos, ahol a busz elmegy, ott az autó, bicikli is. "Gyalog" meg nekem is van.
2. Nyilván kevesebbet tudhatunk meg az országról, mint a túravezető. De nekünk nem elég az, ha ismerünk egy embert, aki sokat tud. Mi is akarunk tudni, ha kevesebbet is. A túravezető nem adhatja át tudását néhány hét alatt a csoport minden tagjának.
3. Ha magasak az árak, az még nem jelenti azt, hogy a maszek drágább. Mivel nem ismerem az árakat, természetesen nem tudom megmondani, hogy mibe kerülne a dolog, de voltam már néhány "alacsony költségvetésű" túrán.