belfera Creative Commons License 2002.02.12 0 0 1276
Chris!

Köszönöm, hogy megerősítettél abban, hogy jogom van lemondani egy "árukapcsolásról" - ha a Körmendnek szurkolok, attól még a Szolnokot nem muszáj szeretnem.
Csak Neked elárulom - ne mondd el senkinek - hogy a Falcot, az Albát (leesett az állad, mi?) és a Kaposvárt nem kedvelem, ettől függetlenül őket sem szoktam anyázni meccsen, ugyanúgy, ahogy egyetlen csapatot sem. Én max. játékosokat vagy játékvezetőket szoktam szidni a mérkőzés hevében, de csak akkor, ha okot adnak rá.

A csapat stílusáról egyetlen szurkoló sem tehet (hol olvastad ezt tőlem?), csakis az edző.
A Körmend akármit csinálhat, attól még a csapatom marad - asszem ezt hívják klubhűségnek.
Ettől függetlenül én - nem tudom Te hogy vagy ezzel - jobban szeretem a látványos, improvizatív kosárlabdát, mint a rakkolós, "dobjunk egy kosarat az elején, aztán védekezzük ki a meccset" felfogást, még akkor is, ha utóbbi eredményesebb is. Szerintem egyre kevesebben kíváncsiak 60 pontos meccsekre, ahol a birkózás dominál.

Nem tudom miért üldözöl mindig Fehérvárral, főleg, hogy Williams kivételével ők sem a légies játék elkötelezettjei.
Jó, beismerem, édesapám unokatestvére Fehérváron lakik, és édesapám gyerekkorában több nyarat töltött ott - talán innen az erős fehérvári kötődésem. :-))

Abban biztos vagyok, hogy Bell távozása után 92-93-ban a Földi Sanyi által irányított csapat Klisurával és Campraggal jugó stílust játszott, de hogy utána Putesz és Fodor Peti ezt játszatta volna a csapattal, csak azért mert játszott nálunk egy Kovacsevics, majd később egy Vojnovics, abban egyáltalán nem vagyok biztos. Amúgy szvsz a jugó iskolán belül is van eltérés a kemény és a durva, alattomos védekezés között - előbbit elfogadhatónak tartom, utóbbit nem.

Mutasd már meg hol írtam azt, hogy a Szolnok undorító?

Most beszéltem Vladéval, azt mondja nincs harag. :-))
Ahogy fentebb már írtam, az erdményesség mellettük szól, ettől függetlenül én szívesebben nézek egy NBA meccset, mert engem a látvány jobban érdekel.
Persze, ha jugoszláv lennék nem ezt mondanám, sőt az ellen sem lenne kifogásom, ha a magyar válogatott sikert-sikerre halmozna azzal a játékkal.

Összefoglalva: Miljkovicsot nagyszerű edzőnek tartom, semmi bajom a Red Devils - Oil Boys barátsággal, sőt az sem érintene érzékenyen, ha Vukival vagy Maljkoval haverkodnátok.
Azt viszont nem értem, hogy miből gondoltad, hogy nem értem, vagy rossz szemmel nézem a két tábor közötti jó kapcsolatot?
Talán mert bírálni merészeltem a szolnoki huhogást és a trágár kórusokat?
Márpedig ezt a viselkedést továbbra is ostorozni fogom, jöjjön az akár a saját táboromból, vagy bármely más csapatéból.

U.I.: Most már igazán leírhatnád, hogy milyen valótlanságokat állítottam a körmendi "huhogásról" 1103-as hozzászólásomban, hiszen most kérdezek rá harmadszor. Ha most sem válaszolsz, akkor istenbizony veszek egy Alba-sálat Imicomp-tól. :-))

Hajrá Körmend!

Előzmény: ChrisClay (1274)