Gyuszkó
2002.02.11
|
|
0 0
2178
|
Hali!
Ilyen még nem történt velünk!!!!!!!!!
Araszolunk végig az Andrássyn, mennénk a Város Liget felé. Hősök terét megkerülvén jobbról a Felvonulás tér felől egy p*raszt minden féle kéretszkedés nélkül kb 3-5cm-re a jobb oldalunktól pofátlankodik. Nem elég neki, hogy pofátlan még bunkó módon mutogat az autóból. Az ilyet még akkor is ki fogom szedni legközelebb az autójából, ha egy piros, fekete ablakú PEUGEOT 205 D turbó, HOW 774 rendszámú autóba ül újra!!!! Peugeot szeretet ide vagy oda!!!!!
(Amit a jelenlegi idegállapotomban most is megtettem volna, ha a család nincs velem!)
Bocs tudom ez nem az „Autós szégyentábla” topic, de ez egy kicsit vérlázító volt részemre. Én aki MINDEN PEUGEOT-ossal előzékeny vagyok, pont egy sorstárs csinál ilyet!!! Mert, ha egy traktor lett volna?! Istenem nem bírja elviselni a szebb, jobb, autót.
Bocs Zoldalma, de sajna tényleg van még olyan 205-ösös, akit a fórum elején említettetek. Természetesen csak elenyésző számban, de pont sikerült kifognom talán az egyetlent.
Ellenben ennyi 605-öst még talán 5 év alatt sem láttunk, mint ma!!!!
Üdv Gyuszkó, aki k*rvára irigy az apósára, aki egy FULLOS 607-te megy Lengyeleken keresztül Dániába és vissza!!!!!!! ARGGGGG…
|
|