Ezt én írtam a bckormend.hu-na VTV közvetítéséről,de nem volt kedvem itt újra begépelni.
"Érdekes módon" összecseng kwest elemzésével...
Tehát:
"Szia,kwest,megelöztél!!!:-)))
Én akartam robbantani ezzel a Szombathelyi "tévé"-vel,engem is felháborított.
Ilyen primitív hangvételű,elfogult és nem mellesleg szakértetlen kommentárt már rég hallottam,pedig Somos sem semmi a Duna tv-n!
Pár aranyköpését kiemelném:
(...miközben a Falco-szektor kiürítése zajlik): "a körmendi tábor megint benyomta a palánkot,így nem lehet majd játszani"
(fél perccel a kínos botrány elött) : "majd' kétszer annyi faultot fújtak már a Falconak,Körmenden már botrány lenne,kapnának a bírók mindenfélét..":-)
(4-5 perccel a botrány után): " ilyen bíráskodással Körmenden már botrány lenne"
(A Körmend támad): "Zsebe...ööö Zsebe a labdával....Zsebe..."
(Wiley köpésekor): "megintcsak botrány,áll a játék,a rendőröknek kell felvonulniuk a körmendi tábor előtt"
(a mérközés legszebb jelenetekor,Charles "repülője" után):
"Zsebe zsákol"(!!!!!!!!!!!) Sic!
A mérközés lefújásakor: "még nincs számunkra-értsd: Falco- veszve semmi..."
A találkozó lefújása után:"közben a körmendiek berontanak a pályára,de mi ezt már ne is nézzük...":-)
Ennyi,és hozzá kell tennem,hogy nem az elejétöl néztem:-)
Mindehhez hozzájön aza "bájos" vazsias kiejtése föhösünknek,
aztán olyan apróságok,hogy a meccs állását egyszer sem(!!!) közölte...Alexének rosszul tudta a keresztnevét...
De a csúcs feltétlenül az volt,ahogy a mikrofon mellől folyamatosan behallatszott egy filkós "úriember" gyalázkodó,káromkodós,primitív szövege...
Ennyi b...meg-et utoljára sorozáson hallottam,és kitűnő volt az is,ahogyan saját játékosait "minősítette": Gráczer,k...a anyád,húzz le a p...ba" "Pankár,b...meg,játszani kéne,te köcsög"...
Tudom,persze,hogy tudom,hogy ez csak egy városi tévé,de hogy lehet vmi ennyire amatőr? És hogy lehet egy ilyen nulla tudású és elfogult valakit szpíkerként alkalmazni?
Összefoglalva:
ZSENIÁLIS!
Ha "élőben" hallgattam volna,megpukkadtam volna dühömben,de így olyan jókat röhögtem,amekkorát még Grespiken is ritkán lehet...
Hajrá Körmend!"
Ennyi. Ezt tegnap,a közvetítés után pár perccel írtam.
Kezdem érteni a logikát: a riporter,a sajtó,a rendezők,az edzők,a játékosok -lehetnek elfogultak.
A szurkolók (de különösen a piros-feketék) nem.
Nagyon logikus.