Polka Creative Commons License 2002.02.11 0 0 92
1. Tévedsz.
A környezetemben van egy 6gyerekes közalkalmazott, egy 4 gyerekes középvezető, egy háromgyerekes mérnök és az egyik kollégám pedig szintén egy 4gyerekes ember. A vicc az, hogy a legnagyobb gyerek ezek közül 16 éves, tehát a legtöbb éppen az elmúlt négy év alatt született. Ennek pedig az egyik alapvető oka, hogy az állam támogatja a nagycsaládokat. Ne nézz annyira ostobának, hogy szólamokat hangoztatok.
1:0 ide.
2. A szóbanforgó négy ember mind értelmiségi és mindnek javult a bére. Igaz hogy nincs köztük pedagógus sem orvos/növér, de pl. éppen az igazságszolgáltatásban végrehajtották a bérkorrekciót. Korábban én az "iparban" 5xannyit kerestem mint a szóbanforgó közalkalmazott, most csak 3x annyit és a többiek is szépen emelkednek.
Nem állítom hogy mindenkinek jobban megy, de az értelmiségnek biztosan. Ez sem szólam.
Az elmúlt négy évben a szóbanforgó négy ember mind építkezett!!! Az egyik a lakótelepi lakásból teremtett magának vidéken házat, a másik vályogházát cserélte kőre, a harmadik meglévő házát építette ki, a negyedik renováltatott. Azt máshol leírtam, hogy régebben a bankba be sem tehette a lábát egy sokgyerekes ember, nem hogy a hitelbírálati papírok beadásáig eljutott volna! ma meg ők mind hitelképesek lettek. A Bokros csomag miatt mi????
2:0 ide.
3. Gázár.
Nem pajtás, nem kell a komenizmust ide keverni. A gázár emelése egy monopolhelyzetben lévő szaros multi kísérlete arra, hogy a nagy nyeresége helyett pofátlanul nagyot akasszon le. Ahogy a Demszkáj is garantálta a privatizált, nyereséges közüzemeknek a még nagyobb nyereséget munka nélkül. OVI nem hagyta a MOLnál. Ugye milyen érdekes, hogy mennyit rinyáltak, de azér nem adják el a "veszteséges" ágazatot.
3:0 ide.
4. Erős forint
Amit írsz, az akkora marhaság mint ide Hatháza! Mi ugyan exportorientáltak vagyunk, csakhogy az IMPORT sokkal nagyobb hangsúllyal esik latba. Csak nem azt akarod mondani, hogy Argentínában, ahol óriásit értékeltek le a nemzeti valután (korábban 1 peso=1 USA dollár volt!!!) most jó????? Nem lehetsz ekkora marha.
A mi cégünknél például, ahol a HighTech 100%-ban külföldről jön, extra profit volt, annak ellenére, hogy a vevőink kevesebb forintot! fizettek. Mivel a multik az év elején határozzák meg az országból kipréselendő euró vagy dollár mértékét, ezen is nagyot kaszált a magyar képviselet b+! Akkora bonuszt kaptunk a tavalyi évre, hogy a szám tátva maradt tőle. És mindezt az erős forint miatt.
4:0 ide.
5. Félelem?
A félelem nem az ellenzékben van. Nem Neked lenne kellemetlen ha "kiderülne" a munkahelyeden hogy a szadesszel szimpatizálsz, hanem nekem, hogy a miéppel. Ti vagytok azok, akik bélyegzéssel, kirekesztéssel, állandó fasizálással, nácizással, antiszemitázással ellehetetlenítitek a másikat. Vajon miért nem merik a miépesek megmondani a közvéleménykutatóknak a véleményüket? Nehogy valahol regisztrálják őket. Én miért az újságosnál veszem a Magyar Fórumot mi, miért nem fizetem elő? Mert Te félsz???
Kik azok, akik mint véres kardot hordozzák IRL nevüket és címüket itt a polfórumban, a jobbosok? Nem a Te oldalad "jeles" képviselői. Nekik ugyanis NEM KELL félniük.
A Te oldaladon lévők gyűlöletkeltésére szép példákat olvashatsz a Demokratában Seszták Ágnes jegyzetében (febr. 7. szám). (Most kell elolvasnod, mert nincs arhívum és 14-én már nem lesz ott.)
5:0 ide.
6. Egészségügy.
Nincs kommentár, már mindent leírtam. Szerintem az állami rendszer nem rossz.
Tudod mit, legyen 5:1
7. Bolsevik szadesz
A legjobban Csurkánál lehetett elolvasni régi-régi időkből, mit is jelent a bolsevik típusú szadesz pártszervezés. Attól hogy buknak az elnökök és sok a csere, még nem az következik hogy a párt "jó", vagy demokratikus.
Legyen 6:2
8. Média...
Na ez egy jó vicc. A szadesz médiáját külföldi tőke, adományok, és egyebek tartják el, korábban pl. a 168 órát a Postabank és a nagy állami hirdetők. Most hogy bukott a fejőstehén , egyre szarabb helyzetben van ez a média.
NINCS rájuk szükség, amelyet mi sem bizonyít jobban, hogy az előfizetőik száma (MH, 168óra, ÉS, stb.) egyre csökken. Ha igazán a piac mondana értékítéletet, már rég megszűntek volna.
Ellenben a Magyar Nemzet auditált példányszáma egyre emelkedik.
Gondolom az emberek mind hülyék és kormány által agymosottak, hogy ilyen napilapot vesznek.
Nézz csak bele a www.netkapu.hu/vasárnapiujsag címre, Lovas István "Gyűlöletprogram" című jegyzetébe. (febr. 10. műsor).
Pajtás, a vicces szöveged majdnem 2 gólt is megérne! De azért maradjon csak 7:2 a végeredmény és én azt javaslom, gondolkozz el ezen.

Én ki merem mondani, hogy a szadesz NEM JUT BE a magyar parlamentbe. Ez lesz majd a bizonyítvány.

Polka

Előzmény: perlasca (86)