Ezek a megjegyzések benne vannak előző hozzászólásomban is, de hátha másodszorra megérted:
1. Az Albacomp-Szolnok meccset néztem i. sz. (vagy Kr. u.) 2002. február 9-én.
2. Shannonról én is azt írtam, hogy lesz jobb. Most nem volt jó. Nem is írtam ilyet.
3. Nálunk is kipontozódott Bencze, és Sterbencznek volt annyi esze, hogy Bádert végig ültette a 3. negyedben.
4. Nem csak az ellenfelet szidtátok, de elég sokat szidtátok.
5. Shannon nem dobott kosarat, tehát nem volt miért szétesnie a csarnoknak.
6. A narancsot nem ti dobáltátok, nem láttam rosszul. Elítélem a narancsdobálást.
7. Az utolsó támadásba ne menjünk bele, mert asszem mindketten úgy szeretnénk látni, ahogy nekünk jó. Lehet, hogy védő, lehet, hogy támadó fault volt, és lehet, hogy semmi. Én 40 méterről nem mernék ítéletet mondani. Közelebb te sem voltál, sőt.
8. Hallgasd meg 1x Kopeczkyt, vagy a Drukkerkocsmában fantasztikus iróniával búcsúztatott Vitárt, esetleg Dávid Sándort. (Nem az a Dávid.) Magyarország nagy M!
9. Volt nagyobb élményem, nem tagadom. Pl. született már két fiam. (És szeretném, ha nem kellene Szolnok-meccs előtt a nagymamához vinni őket, mert most jobb, ha nem jönnek. Ugyanis vigyázni akarok rájuk. 1-2 gyűlölettől eltorzult arcot nézve a szolnoki táborban, nem döntöttem rosszul, hogy a Cartoon Networkot nézték a nagymamánál.)
10. Nem verekedni megyek meccsre, és a továbbiakban is szeretném elkerülni az ilyen eseteket. Én nem gyűlölöm a szolnokiakat (se), a csapatot se, és a szurkolókat se. Te miért gyűlölsz?
11. Hajrá Fehérvár!
Üdv
Pistike