Mol Szolnok Fun
2002.02.11
|
|
0 0
1253
|
Kedves Sporttárs!
Ne gerjezd az indulatokat! A fehérvár győzelméhez gratulálok, mert olyan vesztesnek tűnő meccset nyertek meg, amelyben saját közönsége sem hitt (-9-nél már nem is szurkoltak). Az Olaj is nagyon jó volt, de sajnos a sok fault benne van a játékunkban... A bírók valóban mindkét részre fújtak hülyeséget. Felháborító. hogy egy rangadót ennyire szétfújtak. Szerintem a pályán látható indulatokat is ezek az itéletek generálták. Szamos nem győzte helyrehozni Király idétlen ítéleteit. Azt hiszem a fehérvári "úri" közönség is őt szidta a legtöbbet. Na mindegy bennem senki iránt nincs harag a vesztes mérkőzésért. Ez van. De! Bárcsak ne néztem volna meg a fehérvári VTV közvetítését felvételről! Ez a nyugalmam egyből elszállt! Olajka91-nek tök igaza van! A Somos ikrek (Zoltán és Ákos -meglepődsz, hogy tudom!?)tényleg a sportriporteri szakma szégyenei! Az, hogy (mivel nem mutatkozott be nem tudom melyikük!)5-10 percig elfelejti az aktuális eredményt elmondani még ok! De miért kell végig a szolnoki "B" középpel foglalkozni addig amíg a riporteri állvány előtt több fehérvári drukker elégé el nem ítélhető módon szidja a szolnoki csapatot. Arra sem reagált, hogy az egykori fehérvári kedvencet (Lapov) "takarodj ki!" tömegesen megnyílvánuló rigmusban küldte ki a végig "sportszerűen" tapsikáló helyi közönség. Tájékozatlanságáról is tanúbizonyságot adott akkor amikor a szolnoki "B" közép a vásárhelyi cigány (sic!)rigmusokat kiabált. Ekkor azt mondta, hogy a szolnoki közönség tájékozatlan, mert olyan játékost szid aki nincs egyik csapatban sem. Góbi Richárd h.vásárhelyi!!!!!
Sok vidéki mérkőzést megnézek felvételről, melyet a helyi TV készít. De sehol nem tapasztaltam ennyire nyíltan gyűlöletre uszító, sportszerűtlen ripoteri hozzáállást!
A Somosok tényleg a Duna TV és Sz. fehérvár szégyenei!
A kupában visszavágunk! Hajrá Olaj! Hajrá Kosárlábda!
|
Előzmény: Törölt nick (1249)
|
|