HELP! Óra Magazin 2.sz. szkennelésben tud valaki segíteni???
ÖCCSE: Köszi, jó lenne ha sikerülne a scann, de ne csinálj belőle gondot magadnak, a költségeidet pedig természetesen megtérítem.
A Nomos Sport picit 200 felett van a kiszemelt FORTIS jó 50-nel olcsóbb. Az utóbbi 20 bar vízálló, antireflex zafírüveg (mintha nem is lenne), -tényleg láttad már élőben?- tritiumos számok, indexek és mutatók (hajnalban fényesebb mint este!UV-fényközelben pedig egyszerüen lebilincselő látvány), forgatható lünetta, nagyon masszív tokozás, szóval kiváló sportórának. A NOMOS azon kívül, hogy a nevében szerepel a sport szerintem köze nincs hozzá, viszont Glashütte! Tehát nem árt eldönteni először, hogy alapvetően milyen célt szolgálna az óra! A legjobb megoldás egyébként két óra, de akkor is el kell döntened melyik legyen előbb, a tüzön-vízen át amiben bármit csinálhatsz bárhol vagy a klasszikus, amit legfeljebb leveszel ha vízbe mész vagy hegyet mászol de biciklizni sem ilyen órában szokás. Minden esetre bármelyiket is csak akkor vedd meg ha minden ízében tetszik is!!! Ja, és nem árt felpróbálni! Képen nem minden annak és olyannak látszik ami és amilyen!
MARSELLUS: Szerintem Vector ha jól rémlik de mostanában nem láttam és nem vagyok benne biztos. Ha csak egygombos és vannak rajta segédszámlapok akkor nagyon valószínü.