bummm
2002.02.09
|
|
0 0
56
|
Tudod az a baj,hogy ezt nem csak én látom igy de még MP ÚR is célzot ezek egyes elemeire.De már a médiában is voltak cikkek miszerint a külfőldi cégeknek lejárnak az adókedvezményei,és sokan már pakolnak.Sőt az EU kimondottan felhívta a figyelmet a csatlakozáskor meg kellene szüntetni a külföldi cégeknek adott kedvezményeket,és ezért voltak tárgyalások is,hogy az AUDI győri egysége ha jól tudom több évre kötött szerződést vagyis kapott kedvezményt,mely szintén vita tárgyát képezte az UNIO-val tertott egyeztetésnél.Tudod én az infóimat nem a Népszabiból,vagy az MTI-től veszem hanem az internetről és nem egy hanem több fórásból.Valamint a környezetemben uralkodó viszonyokból,amit nap mint nap tapasztalok.De nézzük a BUX-ot .Vergődik és csak a hazai pénzmozgások viszik fel vagy le,mostanában inkább le.Amikor a vezető tőzsdék a világban nagy veszteségeket könyveltek el akor a BUX egy két százalékot.Ugye ezt tesem veszed komolyan?Tehát az én véleményem csak annyi,hogy egy kicsit szerényebben,megfontoltabban,hitelesebben kellene igérni,nyilatkozni.És ez mindenkire minden pártra és politikusra is érvényes!!Ja és sajnos az egyszerű emberek félrevezetése még nem számít bűncselekménynek de jó lenne,ha ennek ellenére nem szédítené senki a becsületes állampolgárokat.Mert a nép csak akor áll mellénk,vagy segit megoldani a problémákat,ha tudja az igazságot!!! |
Előzmény: Korovioff (55)
|
|