Nem egészen világos számomra, hogy mit akarsz bizonyítani egy lassan másfél éves nyilt levélnek titulált irígy köpködéssel. A történelem már is bebizonyította, hogy mennyire lábon lötte magát a te mentorod. Érvként hozom fel a President népszrüségi mutatóit. Tudom, tudom az a "megtévesztett, naiv, undereducated, bunkó amerikaiak" véleménye. De ezt már ismerem. Tehát megyözni sem akarlak.
Mindíg mindenütt vannak olcsó, hirnévre és némi aprópénzre vágyó kis féltehetségek akik a kerítés tetején ülve lesik, hogy merre sercintsenek. Nem érdekli öket, hogy azt a rendszert tallják el amelyik biztosítja számukra a kerítést is meg a nyálat is. Mert nekik még azuk sincs. A hazarulással éppen hogy csak határos módon mozognak, mert a nyálukon kívül merszük, bátorságuk sincs.
Ez útán jönne a mindennel elégedetlen, csalódott, irígy, hazátlan, s otthont nem találóknak szóló "Road apple..." meséje.
De nem jön.
Minek?
Más:
Nem nagyon érdekes de a Neten a tisztességes nevem Ragika, s ha azzal akarsz valakit megyözni, magad mellé állítani, hogy érv helyett tendenciózusan Rumikának nevezel ez rólad állít ki eléggé szegényes bizonyítványt. (Mellesleg antialkoholista vagyok. De ehhez semmi közöd.)Tudnillik - ilyen "csíp sattok" miatt - nem tart a komoly ember vitára érdemesnek.
Nekem elhiheted.
Világos?