heymrdeejay(4931): Feurio.
A Nero audio részével vannak gubancok; (többek között) ezért (is) terjedt el a pletyó, hogy az Ahead megeszi Fangmeyer-éket /régóta megvan közöttük valamiféle együttműködés: pl. a régebbi Nero-nak a CoverEditor-a más fejléccel bár, de a Feurio-é volt; a Feurio-t az Ahead secure website-ján keresztül vettem meg (ahová a Feurio order oldala irányított...) 2(!)éve.../.
pankeaux(4936): nem tudtam, nem is vitatom. DE ! A profik /természetesen nem rólam van szó !!!:)/ szerint a Xing az Xing marad, és BÁRMELYIK (Fraunhofer-Radium, Lame, Blade) sokkal jobb nála.
Az AG-val ilyen lassú a Lame-ed? Jól van beállítva? Nem tudom megítélni a sebességedet ui., mert én P4 1,6GHZ + 512 RDRAM + 40x DVD-ROM + IBM ATA100-as konfiggal csinálom, és itt AG+Lame-el elképesztő a sebessége egy menetben, normalizálás nélkül: 9,5-10,5x ! Nem janizni akartam, ezek a számok...
Tybald(4937): amit tangerine írt, az OK. A cue-t most már a Nero-val is fel tudod írni egyébként, nemcsak CDErvinkével (DAO, Not Closed -> ez tulképpen a SAO)... Extrapoláld a WinOn-t Nero-ra, tehát multisession-ben NE importáld az előzőt, és minden OK lesz...