PROWL Creative Commons License 2002.02.08 0 0 453
Kedves Zoffar!

Nem az lenne probléma, hogy a politikai karrier során is valaki saját keresztény jelleme alapján lesz szociális érzelmű és úgy szolgálja Azt a szociális és egyeb minden más politikai programot, de ÁLLAMILAG, Kormány szinten igazság szerint Nem Szabad, hogy "keresztény" ideológiai aláfestést - alapot - kapjon bármi is. Rögtön ott teremnek a legnagyobb hiénák, és kisajátítják maguknak azokat az értékeket, amelyeket teljesen ideológia-mentesen, a puszta humánum, a tisztán-pusztán csak és kizárólag - és itt én is mondom, mert keresztény vagyok, de félre a vallási hovatartozással - az Isten előtt álló létünkből kifolyólag, Neki való tartozással azzal teszünk, hogy felkaroljuk a rászorulók ügyét, gondozzuk az egyenesben lévők helyzetét, és megőrizzük a pártatlanságot és az igazságszolgáltatás tisztaságát, és még sorolhatnám.

Ebbe belefér az, hogy ha a Katolikus Egyház körbe akarja hordozni a Szent Jobbot, hordozza körbe.
Ha meg akarja áldani a Szent Koronát, áldja meg.
Tegye lehetővé neki az állam, hogy ezt véghezvihesse.

Ha a katolikus dolgozók kijelölt szentjeik napján nem akarnak dolgozni, ne dolgozzanak. Amennyiben van rá lehetőség - engedjék el őket, v. vehessenek ki szabadságot arra az alkalomra.

De hogy mindezt Államilag tenni hivatalossá ???
Állna már meg a menet ? Hová jutottunk ?

Ilyenek vannak dolgozói naptárokon, hogy "Nagyboldogasszony hava", meg "Kisboldogasszon hava", állami vállalatoknál ?
És ez a legmütyürkébb dolog. Hanem a hihetetlen nyomás, amit a K.E., a R.E., az E.E. stb. gyakorol az államra, ott versengenek, kinek lehet nagyobb beleszólása államügyekbe.
Ezt nevezed te természetes beágyazódásnak?

Na és, ha "természetesen" beágyazódott?
Nem kellene Rossz tradícióknak búcsút mondani?

Állam biztosítsa minden vallás gyakorlójának a békés ceremóniázás jogát és biztonságát, aszt jónapot!

Tessenek már szivesek lenni észrevenni, ha nem így működik, akkor csak szájjal keresztény, gyakorlatban NADÁLYOK! Méghozzá politikus Nadályok! Most akarják JÉzus Krisztust, vagy nem?
Döntenék már el! Mert ha akarják, akkor Tessék szives követni Őt! Ha meg nem fűl rá a foguk, akkor ne képmutatóskodjanak!

Vajon a CP hogyan gondolkodik _úgy igazából_ ezekről? És milyen lépésekre szánja el magát _hosszú távon_ - nem csak a választásokig! ?

Áh, fáratt vagyok.

Szia

Előzmény: Zoffar (444)