logoped Creative Commons License 2002.02.08 0 0 419
A Centrum nem az SZDSZ alternatívája.

Bizony nem.
Aki tegnap este látta az MTV1-en a választási műsort az már tudhatja, hogy a FIDESZ-é, méghozzá keményen. Engem két mondat ragadott meg különösen:
- jobb és balodali politikusok tudnak benne együtt dolgozni
- nem kormányváltást, hanem kormányváltozást akarnak
Az elsőt nem kell magyarázni, önmagáért beszél.
A második: a kormányzat jelenlegi működését kell megváltoztatni. Tehát az Ő céljuk az hogy befolyásolni tudják a közpénzek hatékonyabb felhasználását, annak átláthatóságát. Visszafogják azt az acsarkodást amely mindkét oldalon folyik, stb.
Tisztességes versenyt, politika mentes igazságszolgáltatást és vidékfejlesztést, önkormányzó önkormányzatokat akarnak.
Kiknek lehet ez jó választás?
Olyan baloldaliaknak akiknek jobbhíjján nem volt másra módjuk szavazni mint az MSZP. Olyan jobboldaliaknak akik csak azért szavaztak a FIDESZ-re mert más MSZP-vel szembeni alternatívájuk nem volt és nem elégedettek a FIDESZ kormány jelenlegi működésével sem. Olyanoknak akik egyszerűen csak jobb politikai légkőrt szeretnének az országban megfűszerezve némi hozzáértéssel. Úgy gondolom ez sokak számára elfogadható. Kupa személye garancia lehet.
Akik olvasták már írásaimat azok tudják, hogy a baloldal mellet kardoskodtam ezidáig itt a fórumokon, azért mert '98-ban a FIDESZre szavaztam és nem voltam elégedett a munkájukkal viselkedésükkel. Arra gondoltam most hogy az MSZP lehet a kisebbik rossz. Igazából azonban az MSZP nekem sem megfelelő. Nos a tegnap látott hallott dolgok alapján engem meggyőztek, én bizony a Centrumra fogok szavazni.

És a FIDESZ rettenetesen fél a Centrumtól. Erre cáfolhatatlan bizonyítékok vannak.
- a pénzügyminiszter megszüntette a C.-ban lévő pártok állami támogatását /ez ugye azt jelenti, hogy ellehetetleníteni vagy elhallgattatni akarják őket/
- a Legfőbb Ügyészség minden lehető módon akadályozta a C. párt bejegyzését, így az vidéken lett bejegyezve.
Nos ezek után aki úgy gondolja tud még józanul gondolkodni és a napjait nem a másik oldal fikázásával hanem egészséges tevékenységekkel akarja tölteni az gondolkodjon el a fentebbi két mondaton.

Előzmény: Zoffar (408)