Na tessék...eddig semmi mozgás, most meg picit nem figyel oda az ember és egyböl megindul az áradat:-))) Csak igy tovább, fiúk!
Szia kerdezoskodo!
Welcome!
Elég sok embernek van 1,8-asa: sabian, MetaCode, Strasszer, öket érdemes kérdezned erröl a motorról. Ami a gyártást illeti, ha jól sejtem '95 végén indult be, tehát az általad kiszermelt példány már 1 évvel a gyártás megkezdése után jött világra, ami böven elég kell legyen ahhoz, hogy kivasalódjanak a gyermekbetegségek.
Gyuszkó:
Kivülröl párásitani? Azt esönek hivják, nem?:) Illetve lehet úgy is mint belülröl, csak ahhoz kicsit kitekert figura kell a motorháztetön:-))))
Na jó abbahagyom, mielött még jönnek a HUSZ-os hozzászólások megint:-)
Amúgy sejtem, milyen alkatrészröl lehet szó...
SQS:
A siró oroszlán nem rossz, de szvsz inkább egy siró emberfej kéne...végülis az oroszlánokat kevésbé bántja, hogy nincs gazdijuk...bár ez az enyémnél valószinüleg nem áll...
405?!!!
Hurrá:-)))))...keblemre cimbora! Majd segitek én is nézelödni, ha kell!
Érdekes infók ezek a hátsóhidról. Furcsa, amikor nekem megvolt a gép, minden szervizelésnél átnézettem, mégse volt semmi baja 170k alatt. Lehet hogy az enyém egy különleges példány volt? Pedig nem volt benne zsirzószem (most már a szakszerü nevét is tudom ennek a kütyünek).
Össze lehetne irni, hogy kit érdekelne ez a Szlovénia téma!
Eddig:
Zöldalma
T.Z.
GRX