Sparks Creative Commons License 2002.02.07 0 0 185
Hű vazz. Na ezt olvassátok el, ez a VIASAT3 fórumján levő "hivatalos" válasz a szinkronra:
-------------------
"Örömmel hallottuk, hogy tetszik az új X akták és reméljük továbbra is a nézőink maradnak annak ellenére, hogy Scully ügynöknek más a magyar hagja. Ezt a kritikai észrevételt egyébként szomorúan vettük tudomásul, ugyanis a hangot pont a VIASAT3 műsorigazgatójának kérésére cserélte le a szinkronstúdió, és az új hanggal sokkal elégedettebbek vagyunk.
A sorozat feliratos filmvátozatából vagy a sorozat valamely epizódjából pontosan kiderül, hogy a Scully ügynöknek eredetileg választott magyar hang nem csak hogy rossz hanem kifejezetten eltorzítja a karaktert. A VIASAT3-on hallható magyar hang sokkal jobban hasonlít a színésznő eredeti orgánumához és véleményünk szerint rokonszenvesebbé és hitelesebbé teszi a karaktert."
Nos hát biztos ők érzik jól én egyelőre nem tudok mit mondani mert mint írtam sajna lemaradtam az elsőről.
Tudjuk, hogy a szokás nagy úr, de őszintén reméljük, hogy sikerül elfogadniuk az álláspontunkat, vagy ha nem, legalább megszokják az új hangot.