Törölt nick
2002.02.07
|
|
0 0
392
|
Azt hiszem a politikai tér leírására a 3 dimenzió is kevés a 2 mindenképpen. Valójában minden kérdés és annak minden részkérdése egy új dimenzió. Nem mondom hogy nem függnek össze. Így matematikailag nem teljesen jó a leírásom de szinte ahány kérdés annyi szempont és én csak konkrétumokban tudom az egyes pártokat megítélni... de épp ezért sosem az egyes pártokat en bloc hanem a véleményüket egyegy kérdéskörben. Nem is hiszem hogy szabad azt az általánosító véleményalkotást alkalmazni ami itt folyik. Egyes kérdésekben igen is lehet igaza a MIÉP-nek még akkor is ha szadeszosak vagyunk. És ez utóbbi esetben is el kell ismernünk az igazságot! De most az folyik hogy megnézik hogy ki mondta és aszerint ítélik meg a mondókáját nem pedig annak tartalma miatt. Ez óriási baklövés hisz eltérít az igazság kereső gondolkodástól! ÉS végül az igazságtól is! Már pedig az volna a cél és nem a saját pártunk hatalmának növelése...
(Egyébként a parlamenti munkáját szép csendben el szokták ismerni a MIÉP-nek. Igen komoly szakmai munkát végeznek 12-en annyit mint az más pártokból 100-an... Ezt tényleg elismeri a maszop is a múltkori Válaszban olvastam hogy számos miép-es indítványt elfogadtak még ők is!... szóval a kép azért árnyaltabb! De a nyilvánosság előtt megy a öldöklés... ez baj.) |
Előzmény: Mürokefalon (387)
|
|