Zolcsi Baba Creative Commons License 2002.02.07 0 0 4928
Bnt(4912): attól függ, hogy mennyit szánsz rá... De hogy TEAC vagy Plexi, azzal max. egyetértek ! 8)
Aszongyák, hogy a Plexik mechanikája erősebb, precízebb; nekem volt 1210-esem, de a mostani TEAC 516EB jobban tetszik, mint amaz /szerintem ugyanolyan precízen, de gyorsabban grabbel -> PPeti és más Plex-fanok ne kövezzetek meg!!! 8) /...
A 24/10/40-eseik közt van egy 10-s difi; neked kell döntened... 8)) http://www.depo.hu/lista.php3?id=12

HJM, Lord Andrew: határozott emberkék vagytok ! Én sohasem tudok ilyen gyorsan dönteni, ha megvásárlok valamit.. 8)

a.jani(4916): milyen íród van? Tudja-e egyáltalán olvasni/írni a CD-Text-et? Ha nem, akkor nincs az szoftver, amivel rá tudnád venni !! ...esetleg egy firmware frissítéssel típustól függően, de ez borzasztóan ritka tudomásom szerint...

gytam(4918): várat építhetsz rá... 8) Nagyon ritkán ad ki alfát, de az eddigi bétáival sohasem, és semmilyen íróval nem volt még gondom...

Ordas(4872,4919,stb.): szerintem felejtsd el a DriveCrypt-et mount-ostul-mindenestül! Megjelent egy gyöngyszem / valószínüleg a Te óhajodra... 8)) /, a SafeCD /http://www.bashum.com / !
Próbáld ki és vedd meg; csak 20 dolcsi !
Olyat is olvastam viszont, hogy egyes aljas emberek leszedik az ftp://146.6.53.101/pub/%A0T%A0i%A0T%A0ANIUM/ címről a feltört változatot, és azzal írják felül a telepített exe-t, csak hogy ne kelljen megvenniük !!! Szerintem nincs ennyire galád senki, nincs igazam ?!

Nibiru(4920): ha gyakran akarsz on-the-fly írni, akkor tapasztalatom szerint jobb, ha egy spagócán van az író és a ROM.
CSAK !! Mindenféle kábelvariációban igaz az, hogy az olvasás sebességének minima 2x-nek kell lenni az íráshoz képest(ha nem akarsz buff.under.-t), tehát ha a ROM nem olvas folyamatosan mondjuk 40x-en /ami tuti egyébként), akkor a 16x adatírást burn-proof nélkül elfelejtheted.
A te mostani kiépítésednél: mivel a ROM a valószínüsíthetően op.rendszert, swap-et, tempdir-t tartalmazó vinyóval osztozkodik, eme 3 dolog prioritást élvez a ROM-olvasás előtt...

Image használat:
1. Elsősorban audiót írok. Ha image-t készítek, akkor karcos cd-nél tudom ellenőrizni a grab minőségét(bár az EAC miatt ez igen ritkán szükséges)
2. Ha a másolásvédett cd-imet archiválom magamnak, akkor audiónál is, és data-nál is nagyon-nagyon ajánlott image-t készíteni, Daemon-nal kipróbálni, és ha levizsgázott, csak utána felírni.
3. Nyugis faszi vagyok, megadom a módját mindennek.. 8)