ChrisClay Creative Commons License 2002.02.06 0 0 1189
Szia!

Pedig belefér! Még1x:nem örülök neki,nem kiabálom,nem jó,hogy van,de SAJNOS belefér,nem lehet ellene tenni.

A becsületsértésben meg -sajna,ki kell,hogy ábrándítsalak- nincs igazad. A magyar jog szerint (is) a KÖZSZEREPLŐNÉL a tűrés határai jóval tágabbak,mint egy "átlag" póóógárnál.(pedig óriási show lenne,ahogy folyna a "bizonyítási eljárás")

Természetesen ez egy keretszabály,nincs meghatározva,de az biztos,hogy egy "buziváradi" miatt nem nyerne az úr egyetlen pert sem meg,se polgárit,se büntetőt.

Viszont: már akartam is írni (de enélkül is elég hosszú lett),amit Te most leírtál:
egyetlen veszélye a trágárkodásnak az,hogy kicsik eltanulják,kicsik ezt hallják,ezt látják példának.

Ez az egyetlen gond.
Tenni ellen? Szintén nehéz.

Tán,nem is kell.
Felelősségem teljes tudatában kijelentem: ( 4 unokahúgom van,most "jön" az ötödik)
a kissrácok(kiscsajok),akik Körmend-meccsekre járnak,ezzel együtt is sokkal több pozitív,mint negatív élménnyel távoznak,azaz az én leendő gyermekemet bőven engedem majd kosármeccsre járni.
(világos,hogy jódarabig nem a "dühongőbe"...)

Körmenden ez amúgy is egy társadalmi esemény,erről nem lenne jó lemaradni.

Ez az egyik. A másik: a kisbaggiok tanulnak elég sok trágárságot-erőszakot az életben,bármerre is járnak,olyan életfelfogással szembesítik manapság őket,hogy én legszívesebben helyette egész életükben Körmend-meccsekre járatnám őket.

De ez már egy másik téma,kicsit OFF.

Az alapproblémáddal viszont teljesen egyetértek,örülök,hogy végre vki felvetette,mert enélkül nevetséges a téma.

U.i. aki tahó,az már sajna tahó marad,aki meg műveli magát-és kertjeit,azt pár trágár kórus sem fogja letéríteni az útról.