APT
2002.02.05
|
|
0 0
3768
|
J B: Nem volt véletlen az első mondat! Egy abszolúte szubjektív véleményt, nem minősítést mondtam! Az ár miatti füstölgésem pedig kifejezetten, és kizárólag a SINN 244 Ti-re vonatkozott, hiszen amúgy a SINN éppen jutányos árairól nevezetes, ezt jómagam is emlegettem korábban. Amúgy a 244 Ti tud egy kunsztot - és emiatt drága - mégpedig 80000A/m térerősségig ellenálló a mágneses térrel szemben. Csak sajna aki nem erőművi generátorok vagy vízturbinák karbantartásával foglalkozik, az az égegyadta világon semmi hasznát nem látja eme tulajdonságnak. De SINN-ék designje nekem akkor sem jön be, bár tetszik a "Der klassich elegante Chronograph", minden jóval megspékelt 7751 werkkel, 880 Euróért, tehát jóval olcsóbban, mint a 244 Ti. Hiába no, ízlések és pofonok... :))))))
MESSERSCHMITT: A Rolex az egyik példa volt - hogy ennyiért már "pedigrés" darabra is szert lehet tenni. Én amúgy - mint korábban már kiderült - nem vagyok nagy Rolex hívő, és ahogy ismerem magam, biztos vennék ebből a pénzből egy öreg Jaegert, VC-t. Ami nekem Rolexből a legjobban tetszik, az a 30-as évek Prince, hosszú, szögletes órája. Csak arany áron mérik ezeket... (Amúgy miért cseberből vederbe?)
ORAGYUJTEMENY |
Előzmény: j b (3766)
|
|